Witam, na forum jestem nowy dlatego chciałem się serdecznie przywitać. Lat 20,wzrost 180cm waga 93kg, gr. krwi 0 RH-, staż na siłowni 1 rok, pól roczna przerwa i teraz zacząłem od początku lutego. Chciałbym zrzucić kilka zbędnych kilogramów fatu nie tracąc przy tym siły. Trening mam 5x w tygodniu, z czego 3x siłowy i 2x aeroby. Wstępna dieta ( [...]
22 lata 190 cm wzrostu 78 kg tłuszcz - mało (ok. 8 %) typ sylwetki - ektomorfik gr. krwi - 0 rh+ Staż treningowy niby 3 lata, ale trudno powiedzieć, że w tym czasie trenowałem. Raczej czasami sobie poćwiczyłem, dużo biegałem i pływałem. Trening, który teraz robię ma na celu przygotowanie siłowe do triatlonu olimpijskiego (1,5 km pływanie + 40 km [...]
[...] stoi w miejscu. Czym zastąpić mięso? wiem, ze moge jesc ryby ale oprócz tego, przeciez nie bede codziennie pakował w siebie ryby... Czytałem o dietach zgodnych z gr. krwi, wszystko by sie zgadzało, produkty które są niepolecane ( akurat taki zbieg okolicznosci ze nie jem 80% ich) omijałem, zalecane spożywam i wszystko schodziło, wiadomo [...]
Witam wiek 19 lat waga 80 kg wzrost 186 gr krwi ARH+ suple - białko hi tec protein dietę stosuje od 3 miesięcy liczyłem zapotrzebowanie i mniej więcej pokrywa się z tym co jem (ok 3200kcal) a efektów prawie wcale, w ciągu dnia staram się jeść te 6 posiłków nie zawsze mam czas, ale staram się tego trzymać śniadanie 7.00 owsianka + miarka białka [...]
co sądzicie o bialecku wyzej wymienionym dodam iz mam 0 gr krwi wiec ten rodzaj bialka najlepiej odpowiada mi prosba ocencie w skali od 1 do 6 te bialko i jedno zdanie dlaczego taka ocena jesli macie to jakies inne wasze typy na temat bialeczka najlepiej egg :) oceniajcie towarzysze :)
[...] dziennie biore 60 g gainera 1 vitalmax ( w dni treningowe 2 x 50g ) by kazar1990 http://www.sfd.pl/temat211511/ mam 15 lat, 183 wzrostu, 65kg (zaczynałem od 56) grupę krwi 0, budowa ciała Ektomorfik 130g białka (2g na 1kg ciała) 65g tłuszczu (1g na 1kg ciała) 355g węglowodanów (5,4g na 1kg ciała) 1 posiłek mleko 0,5 200mln płatki [...]
[...] - (z gr. kreas - mięso, nazwa systematyczna: 2-imino-1-metyloimidazolidyn-4-on) organiczny związek chemiczny, pochodna kreatyny. Jest bezwodnikiem kreatyny, występuje w krwi i moczu. Stanowi produkt metabolizmu, jest wydalana z organizmu przez nerki z moczem stanowiąc oprócz mocznika jeden z głównych związków azotowych. Powstaje w organizmie [...]
[...] treningu mogą zaburzać pracę ustroju: Przy umiarkowanej podaży glukozy komórki trzustki reagują prawidłowo - produkują i uwalniają insulinę. Jednak drastyczne przecukrzenie krwi zagraża zdrowiu i życiu, ponieważ komórki trzustki nie tracą czasu na wytwarzanie i powolne uwalnianie insuliny - rozpadają się i błyskawicznie wyrzucają zmagazynowane [...]
[...] i zaczyna zmieniać właściwości powierzchownych warstw ciała oraz rozpoczyna wydzielanie potu. Pot powoduje oziębienie przepływającej w rozszerzonych naczyniach skórnych krwi, a tym samym całego organizmu. Jeżeli ktoś z was nie zaznał podczas treningu uroku mokrej z wysiłku koszulki, ten albo nie przykłada się do treningów, albo choruje na [...]
[...] sodowy często jest stosowany jako przyprawa. Działanie antyoksydacyjne u sportowców Obce substancje, które przenikają do organizmu, są wchłaniane przez białe ciałka krwi i z pomocą chemikaliów przekształcane w tzw. wolne rodniki. Wolne rodniki niszczą błony komórkowe i powodują szkody w DNA. L-glutamina, która uczestniczy w tworzeniu [...]
[...] sodowy często jest stosowany jako przyprawa. Działanie antyoksydacyjne u sportowców Obce substancje, które przenikają do organizmu, są wchłaniane przez białe ciałka krwi i z pomocą chemikaliów przekształcane w tzw. wolne rodniki. Wolne rodniki niszczą błony komórkowe i powodują szkody w DNA. Lglutamina, która uczestniczy w tworzeniu [...]
1 Niektórzy badacze mają niezbite dowody, że istnieje ścisły związek między grupę krwi a charakterem oraz predyspozycjami zdrowotnymi. Grupa krwi zdradza, jakie choroby nam zagrażają. "Mam to we krwi" - obecnie wydaje się, że to coś więcej niż tylko normalne powiedzenie. Krew, ten tajemniczy płyn, krążący w tysiącach kilometrów tętnic, żył oraz [...]
[...] na sex). Dlaczego tak sie dzieje? badanie na krolikach pokazlo ze TT powoduje podniesnbienie stezenia tlenku azotu w organizmie (podobnie jak Viagra!) czyli szersze naczynia krwionosne,lepszy przeplyw krwi,wiecej krwi naplywa do miesni w tym do penisa! Stad odczuwalny mozliwy wzrost libido. 1 cd) Farmakologiczne pobudzanie erekcji wyciągiem z [...]
[...] oczywistym, że twój organizm jest regulowany przez wrodzony mechanizm homeostazy - który ma każdy z nas. Większość życiowych funkcji jest ściśle regulowana - poziom cukru we krwi, pH czy temperatura. Każde wahanie może prowadzić do śmierci. pH krwi to ok. 7,35, pH komórki mięśniowej ok. 7.0. Każda próba zmiany poziomów pH będzie działaniem [...]
[...] oczywistym, że twój organizm jest regulowany przez wrodzony mechanizm homeostazy - który ma każdy z nas. Większość życiowych funkcji jest ściśle regulowana - poziom cukru we krwi, pH czy temperatura. Każde wahanie może prowadzić do śmierci. pH krwi to ok. 7,35, pH komórki mięśniowej ok. 7.0. Każda próba zmiany poziomów pH będzie działaniem [...]
Ostatnio zbadalem se grupe krwi, bo cos malo tylem. Przeczytajcie. A.... jak agrarny Grupa krwi A pojawiła się na Ziemi, a konkretnie na Środkowym Wschodzie jako druga, prawdopodobnie około 25 tysięcy lat przed Chrystusem. Jest grupą krwi pierwszych imigrantów, którzy zmuszeni do ruchów migracyjnych musieli zmienić swój styl życia poprzez [...]
[...] się obserwuje w metadienonie, lub provironie). Kiedy dotrze do wątroby, ta stara się go rozbić, przez co pracuje znacznie ciężej. Kiedy jej to nie wychodzi uwalnia steryd do krwi. Dzięki temu staje się on bardziej bio dostępny w formie oralnej. Enzymy we krwi i tkance łatwo metabolizują inne sterydy, takie jak Testosterone. Taki proces w [...]
[...] sodowy często jest stosowany jako przyprawa. Działanie antyoksydacyjne u sportowców Obce substancje, które przenikają do organizmu, są wchłaniane przez białe ciałka krwi i z pomocą chemikaliów przekształcane w tzw. wolne rodniki. Wolne rodniki niszczą błony komórkowe i powodują szkody w DNA. Lglutamina, która uczestniczy w tworzeniu [...]