[...] smietana w proporcji 1:1, sok z cytryny i 2 jajka całe (na 1 l mleka) - podgrzewasz aż Ci się twaróg zrobi. Twaróg schladzasz i miksujesz z kostką masła plus pól szklanki cukru. Ja cukier utarłam z masłem najpierw, potem dodałam twaróg. Erytrytol moze tez byc. I kilka kropli olejku rumowego albo waniliowego. Gotową mase na biszkopty/ciasteczka [...]
Szajba - zjedz snickersa. Widać albo za mało albo za dużo cukru i gdzieś Ci wyrozumiałość dla ludzkości spadła ponizej akceptowalnego poziomu. A na złość zrobię bez kasku!
[...] plackach szybko chce mi się jeść (ale czasami dla odmiany sobie zafunduję) Co lubisz jeść na obiad: ZUPY Co jako przekąskę : suszone owoce (od czasu kiedy sprawdzam ile tam cukru, to coraz mniej mi się ich chce), migdały, orzechy, owoce, małe marchewki etc. Co jako deser : raczej nie planuję w ogóle deseru Ograniczenia żywieniowe : brak, [...]
Marian bez cukru to wydaje mi się że jest b.dobrze i na MŚ się wyrobisz :-)) z fotek widać że mięsa sporo wpadło jesteś dalej pekaty i duży dzięki, ;-) tylko i wyłacznie ma byc bez cukru :D jakas tam forma napewno będzie, ale wiem ze proporcjami i gabarytami nie bede walczył, dlatego chcialem max docięcie, aczkolwiek na to czasu braknie...jednak [...]
[...] po treningu magnez,chrom ala ala 2x600mg enzymy z NOW 2x1tab chrom 3x 200mcg berebryna 2x500mg p.s robił ktoś kiedys jkaiś dżem z jabłek czy jakby to nazwac, chodzi o to żeby bez cukru tylko słodzik np da rade tak zorbić? bo jabłek mam sporo a na zime było by jak znalazł, czy tylko da rade to tak zorbić zeby się utrzymało bez dodania cukru
[...] warzywa kiszonki albo ogórki na ocie;) kiszonki pójdą dalej ale też nie do kazłego posiłku bo mogło by być ciekawie %-) takie ogórki na ocie w sumie też bez tragedii ale teoche cukru do zaprawy się daje napewno.muszę dziś ogarnąć te mrożonki. A papryka wędzona jest kozak;) zgadzam się;) Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2017-01-17 16:11:46
Mi mama przywiozła ostatnio powidła z 100% jabłek, własnej roboty, w ogóle bez cukru. Na wszelki wypadek trzymam je w lodówce i nie psują się dobre kilka tygodni. Słyszałem, że można odrobiny kwasu askorbinowego(wit. C) do konserwowania użyć.
Temat już był poruszany kilka razy. :) chorom daje do 3 innych posiłków a nie uważam że potrzeba go nam więcej Ala nieleci około treningowo bo idzie inny "zbijacz" cukru. Dodatkowo na treningu uszkadzmay mięśnie więc są stany zapalne a teoretycznie ala działa przeciwzapalne. A jednak nam zależy na tych Stanach zapalny (ale myślę ze to juz mniej [...]
skladowo w sumie nie wyglada duzo lepiej niz duzo tansze nasze - troszke wiecej bialka, mniej cukru i fatu (sladowe roznice) ,smakowo sredniawka niestety , no ale jak cos ma taki sklad to trudno by bylo mega smaczne ale tez i roznica w cenie nie jest jakas mega , niby 50zl drozej od AN izolatu na przyklad, ale te 300g prawie wiecej hehe SFD ISO [...]