[...] nie beda mialy wplywu na to, jak ksztaltowac bedzie sie dieta, takie wartosci beda po prostu statystyczne, ogolnikowe, z reszta zazwyczaj kompnenty smakowe, barwniki czy aromaty nie posiadaja ladunku kalorycznego. Jedynie np. dodatek lecytyny sojowej jako emulgatora moze podbic ilosc tluszczy w odzywce, ale nadal beda to wartosci po prostu na [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
dokładnie omlet chyba najlepsza opcja żeby nie czuc samego jajka tym bardziej ze można dac od groma dodatkow: dobry dzem, migdaly, oprzechy wloskie, wiorki kokosowe, rodzynki, aromaty do ciast itp. co odpowiednio 'zabije' ich smak
Hydrolizat Białek Serwatkowych Dzięki wysoko zaawansowanym procesom hydrolizy uzyskaliśmy krótkie peptydy białkowe, które dzięki swoim specyficznym właściwością nie wymagają długiego trawienia. Ich anaboliczne i tłumiąca katabolizm działanie zaczyna się niemal natychmiast po spożyciu. Ta ekskluzywna postać aminokwasów umożliwia maksymalnie [...]
tez pisalem, ze smak nieco egzotyczy wybral, niekoniecznie kazdemu do gustu przypasuje:) ja wole smaki mleczne, neutralne, takie, aby mozna bylo go nieco podrasowac produktami naturalnymi, gdy bedzie z nim slabo, jak np kakao, aromaty
[...] mozna poczuc jedynie po rozgryzieniu i dosc dlugim zuciu. ( aby "zabic " podmak bcaa trzeba dodac kolo 10 x tyle slodzikow i aromatow ile sie dodaje w stakch po czy przed treningowych nie majacych w skladzie bcaa zycze wiec powodzenia wszystkim tym ktorzy stosuja bcaa slodzoane aspartamem i acesulfamem , majacymi do tego syntetyczne aromaty. mc
[...] Patrz na smak NATURALNY - Akurat teraz taki pije. A jeśli chodzi o biało bez laktozy to tylko izolaty : ISOLATE 100 taki jest, jednak ma aromaty i słodzik. Nie znajdziesz raczej pozbawionego smaku izolatu. A koncentraty będą zawierały laktoze. PZDR. Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2011-05-06 12:30:51
po smaku raczej nie dojdziesz do tego że to ten sam produkt. Mleczarnie nie zajmują się produkcją supli, jak juzto one sprzedają bazę, potem to idzie pewnie do producent który dodaje do tej bazy pozostałe składniki, aromaty itp. i tu juz jest gorzej bo każda firma ma swoje receptury, w tym jakieś substancje przeciwpieniace itp
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Porównujesz mięso do coli która zawiera aromaty, barwniki i kwas fosforowy - nadmiar tego związku w naszym organizmie wiąże się z zaburzeniem gospodarki wapniowej, co jak nietrudno się domyślić negatywnie wpływa na równowagę kwasowo-zasadową i nie tylko. Odżywki np: białkowe również mają słodziki bowiem spożywamy [...]
Cobraf Ten miód i migdały to aromaty ;) A mydełko doskonałe, na prawdę pomaga rozstępom przybrać kolor skóry oraz zredukować ich widoczność! Tyle że jedno duże to 7 uncji i szybko się zużywa, a przesyłka z USA długo idzie i swoje kosztuje :/
Bez różnicy. Jeśli firma posiada wszystko co akurat Tobie wystarcza, to czemu nie. Często np masz przedtreningówkę i np bcaa o tym samym smaku z danej firmy i użyte te same aromaty -- zawsze łącząc je nadal bedziesz miał ten sam smak. Ale to są już szczegóły
cnotliwy i tomq o taką odpowiedzi mi chodziło. własnie zauważyłem że niektózi piszą że białko nie powinno miec tauryny,peptydu glutaminy i aromaty czy coś w tym stylu.Jest na to jakieś wytłumaczenie ?
CP bezsmakowy nie ma żadnej korekty smaku. To są czyste substancje. Pomarańczowy jest lekko korygowany. Gdyby chcieć ze steka kreatynowego zrobić pychotkę, to smaki i aromaty stanowiłyby większą objętość od substancji aktywnych. A chyba nie o to chodzi?...