[...] układ odpornościowy. Przy wyborze wersji smakowej zmniejsza się zawartość białka około o 5% dla czekolady. Skład: koncentrat białek serwatki, substancja słodząca sukraloza, aromat naturalny - maltodekstryna E414, kwas jabłkowy dla smaków: wiśnia, truskawka, jagoda, malina, brzoskwinia, truskawka-banan, czerwień koszenilowa E124 dla smaków( może [...]
[...] charakteryzuje się niską zawartością węglowodanów oraz tłuszczy. Doskonale rozpuszcza się w wodzie oraz mleku. Skład: koncentrat białka serwatkowego 80 %, białko mleka, aromat, fruktoza, substancje słodzące (cyklaminian sodu, sacharynian sodu), beta karoten - barwnik zawiera prowitaminę A. Sposób użycia sugerowany przez producenta: [...]
MATRIX pro 32 - WYSOKOBIAŁKOWY BATON "LOW CARB" Duża dawka białka bez ryzyka obrośnięcia w tłuszcz. Znakomity smak aromatycznej Vanilii w polewie czekoladowej Doskonały jako posiłek po treningu,w szkole, w pracy i podróży Znakomity dla ludzi będących na nisko węglowodanowej diecie LOW CARB Słodzony Sukralozą Niska zawartość tłuszczu. [...]
[...] to lyzka pelna.) Enigmatyczny "Sernik", to sernik z przepisu na sfd. Galaretka z herbaty i zelatyny na slodziku, masa to ser bialy chudy, zelatyna, troche wody, slodzik, aromat (sernik jest nowy w diecie, od 2 dni, wczesniej byl po prostu ser bialy chudy). Licze na konstruktywne rady, z gory dzieki :) [...]
Witam. Dzisiaj napiszę wam jak przyrządzić pyszną karkówkę. Przygotowanie takiego dania zajmuje około godziny. Dla mnie najlepiej smakuje z ryżem. Nie jest to jakiś bardzo skomplikowany przepis, ale naprawdę dobrze smakuje. Składniki: 500g karkówki 3 średnie cebule 2-3 średnie marchewki przecier pomidorowy (100-150g) przyprawy: sól, pieprz czarny [...]
[...] i 100 g żytniej 1850) 100 g odżywki białkowej (u mnie waniliowa) 1,5 łyżeczki sody 2 łyżeczki przyprawy do piernika plus ew. dodatki smakowe: kakao, cynamon, rodzynki, aromat lub ekstrakt wanilii... Dynię pocięłam w kostkę i upiekłam w 180-200 st. C do miękkości - ok. 40 min. Używam wyłącznie hokkaido, bo inna mi nie podchodzi, a ten [...]
[...] wchodzi głownie mleko(w proszku lub skondensowane) i zaledwie 20%kakaa) Biała-zawiera najwięcej wapnia(270mg w100 g czekolady)nie ma w swym składzie proszku kakaowego,smak i aromat nadaje jej masło kakaowe Biorąc pod uwagę leczniczą moc słodkiego przysmaku,najlepiej wybierać ciemną czekoladę z orzechami lub migdałami.W niej jest najwięcej [...]
[...] gdy się zrumieni z każdej ze stron dorzucamy warzywa i dusimy do ich chrupkości, dodajemy przeciśnięty lub posiekany czosnek(im bardziej rozdrobniony tym bardziej intensywny aromat), dbamy by nie uciekała nam odparowująca woda, bo to w niej zrobi nam się fajny sos własny. W międzyczasie w garnku przygotowujemy makaron na 1/4 kostki bulionowej wg [...]
[...] się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Składniki: substancja słodzaca: erytrytol, kakao o obnizonej zawartosci tłuszczu w proszku (29%), mleko pełne w proszku, aromaty naturalne, magnez (wodorotlenek magnezu), aromat naturalny , substancja słodzaca: sukraloza. Sposób użycia Jedna porcje 20 g (2 łyżki stołowe) wsypać do shakera z 150 [...]