Staż: 3 lata
Dieta: Zaczynam od IF z oknem 10h. Potem pewnie przejdę na tradycyjny sposób żywienia. Ponieważ miałem mały deficyt (teoretycznie) od razu dodaję ok 200kcal do 3000kcal i (za tym, co gdzieś przeczytałem - może to zapobiec zalaniu i mieć dobry wpływ na sylwetkę) część aerobów w dni nietreningowe zamieniam na trening interwałowy, drążek, pompki itp. - to, co będzie mi się chciało w danej chwili robić. Duża część aeorbów jednak zostanie, bo lubię rower. Jesienią/zimą też jeżdzę, ale mniej, więc zamiast dodawać kalorie, obetnę aeroby.
Jestem wegetarianinem. Nie lubię monotonii, więc będą różne posiłki. Węgle z kasz, ryżu, płatków owsianych, mąki pełnoziarnistej, makaronów, warzyw, owoców
Tłuszcze: oliwa z oliwek, orzechy, siemię lniane, wiórki kokosowe, olej kokosowy
Białko: Jajka, twaróg, mleko, maślanka, soczewica, fasola, cieciorka, czasem soja, za jakiś czas WPC.
B/T/W: 210/70/430 na start. Póki co jestem bardzo aktywny każdego dnia, więc nie będę zmniejszał nic w dni bez siłowni.
W najbliższych tygodniach będę dodawał kalorie, żeby osiągnąć poziom 3500. Wtedy B/T/W będzie wyglądało tak: 210/70/515
Dieta na jutro. Wiem, że jest parę rzeczy do zmiany, ale wyjadam, co mam w lodówce. Brak zielonych warzyw, nieszczęsna soja i warzywa z puszki. Źródła tłuszczy też słabe. Wraz z kolejnymi zakupami poprawię się. Obiad będzie rozdzielony na 2 posiłki, jajka dodam do każdego z nich.

Trening: Miałem kontunuwać redukcję i właśnie zacząłem 5x5, więc zrobie 2 dodatkowe treningi w tym tygodniu i od przyszłego zacznę split 4x (przez około miesiąc będę miał czas na 4 treningi w tygodniu, potem zmienie na 3x w tygodniu.) - muszę go jeszcze ułożyć. Dotychczas ćwiczyłem głownie w systemie FBW, ale z tego co pamiętam gdy parę razy próbowałem jechać splitem, to efekty były zadawalające. Split wrzucę do konca tygodnia, bo od poniedziałku będę nim leciał.
Wymiary:
Wzrost: 178 cm
Waga: 70 kg
pas 81 cm
łapa: 33cm
klata: 98 cm
łydka 40 cm
udo 53,5 cm
Zdjęcia:

Przepraszam za jakość
Wiem, że bieda straszna i mnie to wszystko frustruje, ale z tej frustracji wynika też cholerna motywacja.
Suplementacja: za parę tygodni kreatyna mono
Zmieniony przez - willtopower w dniu 2013-08-13 22:49:48
Zmieniony przez - willtopower w dniu 2013-08-13 22:54:33
Zmieniony przez - willtopower w dniu 2013-08-13 22:56:45