2. WAGA:83
3. WZROST:179
4. WYMIARY: nie mierzę się, ale podobno wyglądam proporcjonalnie...
-talia: sporo
5. STAŻ NA SIŁOWNI:wszystkiego będzie w sumie z 4-5lat
6. DIETA: jest, a na cykl będzie jak niżej-
-białko: 2,5-3
-węglowodany:ok.5
-tłuszcz:1,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kiedyś za małolata na początku zabawy 2x100mety (bez komentarza..) i później 20samego wina
8. TRENING: 3xsiłka splitem i 2xSW
9. CEL CYKLU:dobra, twarda masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: ok. 2-2,5roku
11. POZIOM BF%: ok.11,5-12,5% wg. urządzenia w aptece..
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): i tutaj ciężko powiedzieć bo niby mam szerokie ramiona i biodra, ale ręce i nogi mam dość cienkie szczególnie przedramiona i nadgarstki. Pozatym mam taką dziwną tendencję, że tłuszcz odkłada mi się na biodrach brzuchu i klatce.. za to nogi, plecy i ręce mam bardzo mało otłuszczone. I co to ma być??

13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie wiem i tak jestem łysy

16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:120
-martwy ciąg:160x3
-przysiad:120x3
PYTANIE:
Chcę zrobić cykl opart na testosteronie enan i na nandrolonie... I właśnie pierwsze pytanie, do tej pory byłem pewny brać dece, ale w ostatnich dniach zwróciłem uwagę na krótkie nandrolony. Co byście mi polecili długi ester nandrolonu czy może jednak krótki? Pamiętajcie, że ćwiczę SW na równym zaangażowaniu z siłką, więc ani trochę nie chcę zalać się wodą... chcę zwiększyć masę mięśniową.
Myślałem o takim cyklu:
1-10deca 200mg e7d
3-11prolo 200mg e5d
odblokowanie 2tyg po ostatnim teściu? clomid, nolvadex, hcg i jak to rozpisać i jakie dawki?
A jak miałby wyglądać cykl z krótkim estrem nandrolonu i enanem? I jakie odblokowanie do takiego cyklu?
I jeszcze pytanie czy małe dawki enanu np. 100mg/e4d byłyby w takim połączeniu efektywne?
Chcę użyć tych środków, ale jako, że wcześniej praktycznie nic nie brałem i było to dawno to chcę dać minimalne dawki.