Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Witam serdecznie
Otwieram temat z relacja cyklu jak w temacie , relacje robie poniekad na pamiatke moze sie takze przyda mlodszym kolega a ja rownierz podczas relacji napewno bede mial pytania do kolegow starszych stazem .
Cel cyklu jest prosty ,nie jestem zawodnikiem ,poprawa muskulatury , nabycie dobrej jakosciowo masy miesniowej .
Srodki jakich bede uzywal to genesis a na odblok apteczny hcg,clomid,tamox,podczas cylku rownierz provi ,poniewaz gino siedzi pod oboma sutami.Nie mam jeszcze wszystkich srodkow zamieszcze zdjecie tego co mam na stanie.
Podstawowe info : wiek : 27lat wzrost: 165 cm waga: ostatnio wahala sie w granicach 70,5-71,5 wazania bede robil co niedziele po wsatniu ,
typ budowy typowy ektomorfik , staz : hmm od dziecka jestem aktywny natomiast ostatnie dwa lata to brak czasu , duzo obowiazkow ,trening w kratke,bez diety, jednym slowem normalne zycie ,ostatni cykl byl prawie 3 lata temu wiec tak jakby zaczynam od nowa .
Srodki :
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2016-01-21 15:59:08
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Komputerowniec ze mnie zaden chcialem edytowac i sie nie udalo to pisze na nowo.
Cykl :
1-3 prop 300mg
1-16 cypio 600mg (tutaj dawka ruchoma)
1-14 nandrolon 1-3 200 mg ,4-14 400mg
odblok jescze nie rozpisany szczegolowo , ale pojdzie standardowa dawka clomidu i okolo 25000 jednpstek hcg
Suplementacja ;
Oczywiscie nic szczegolnego
bialko optimum gold standard ,enzymy trawienne, czosnek w tab,witb6 ,cynk,magnez,amino juice optimum
Teraz foty zeby bylo wiadomo co i jak Pierwsza fota pazdziernik gdy wiedzialem ze wejde na cykl od tamtego czasu zaczelem sie przygotowywac
Druga i trzecia aktualne
Dieta jest dopieta pozniej wrzuce gdzies w miedzyczasie cala .
Zdjecie numer 4 moj dzisiejszy potreningowy 200g piersi ,200g ryzu z mieszanka warzyw plus 200g kalafiora ,bezposrednio po treningu bialko
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Dzis wykonalem trening klatki i tricepsa ,trening raczej lekki w kazdej seri czulem zapas na conajmniej 2 powtorzenia ,skupialem sie bardziej na odpowiedniej technice i komunikacji mozg-miesien
-wyciskanie na plaskiej 15x 70kg , 12x 80kg 10x 85kg, 8x 90kg
-wyciskanie hantli glowa w gore 12x 26kg , 10x 28kg, 8x30kg, 6x32kg
-linki brama z gory 4 serie po 10 od 22 do 37 na stosie
na koniec klatki a poczatek tricepsa dipsy 3 x 15 bez dodatkowego obciazenia
triceps
-francuskie ze stanga lamana 15x28kg pozniej 3 serie po 10 powt. 40stka
-prostowanie ramion na wyciagu 4 serie po 12 10 8 6 od 54 do 69 na stosie
-prostowanie ramienia z hantlem w opadzie tulowia 3 x 10 powtorzen mala hantelka 8/10kg
na koniec pokusilem sie o brzuch
-unoszenie nog w zwisie na drazku 3x20