Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
bialko do 2g okolo na kilogram masy ,tluszczu jak najmniej
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
omnadren , enan ,deca,bold,meta, pare lat temu i nie dluzej niz 3 miesiace klocia
Opisz swój plan treningowy
klata/triceps plecy/biceps barki/kapur nogi osobno brzuch ostatio 6 weidera
Cel cyklu
masa kilka kilo w gore dobrego miesnia
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
2 lata -cylk enan deca , doszedl do 400mg deca 600mg test 7 kilo masy 3 cm w obodzie ramienia poszlo
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
grube kalorie zeby przytyc ....
Stan zdrowia
ekto
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
nie mam
PPM (podstawowa przemiana materii)
b.szybka
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
obecnie klatka 100kg x6 martwy max 160kg przysiad 110kg x 10
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Witam Serdecznie , jestem calkiem swiezy na forum :) (takze sorry za bledy)
Konkretnie : Chcialbym zrobic krotki cykl 8 tygodni na dece i tesciu jak w temacie i go dobrze odblokowac .
Ostatni moj cykl byl 2 lata temu i dokladnie opieral sie na tych samych srodkach , zrobilem do 400mg deci na tydzien i 600 mg tescia ,
odblokowalem to samym klomidem po dwoch tygodniach , dwie tabletki pierwszego dnia a pozniej po jednej przez dwa tygodnie .
Po odbloku jeszcze jakas chwile bylo ok a pozniej niestety kiepsko z libidem sie zaczelo robic i musialem sie napracowac dieta i suplami
zeby to uregulowac , oczywiscie teraz juz wszystko super . Pytanie moje jest nastepujace czy moglby mi ktos rozpisac dobrze cykl deca enan plus trzeci srodek ktorys z orali oraz dobre zejscie z cyklu mysle ze z pregnylem najlepiej . pozdrawiam
Szacuny
256
Napisanych postów
1820
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
25899
Popracuj nad dieta bo niemal dwa g białka przy ssa to malo. Druga sprawa to Deca na 8 tyg to tez kpina deka minimum 12 tyg przyjacielu a testa 2 tyg dluzej niż deke tydzień po ostatnim strzale testa 4x2500 jednostek hcg e3d 3 dni po hcg dajesz clomid 2 dni po 2 tabsy potem do konca po jednym(3tyg)
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Ok , dzieki za odpowiedz , odblok spoko wyglada fajnie pomogles z hcg , jesli chodzi o dece na 12 tygodni to ok nie musze robic tego cyklu az tak kroto skoro to az tak zle :) moge zrobic 12 :) natomiast czy zechcialbys sie pokusic o rozpisanie dawek deka- tesc na te dwanascie tygodni i czy jakis oral dorzucic ??
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Wcisne dekania bo mam dobry i sprawdzony towar
Chcialbym to zrobic 1-10 300mg week nandrol
test moze nawet 1-13/14 500mg potem hcg dwa flakony z oragonu i clomidem skonczyc i powinno wyjsc
Co mnie jeszcze zastanawia to czy zamiast mety to moze by to z winem w tabletach polaczyc
Zmieniony przez - Thomas07 w dniu 2015-02-07 17:43:33
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
2 lata trenuje na sucho i z przerwami bo poprostu zycie nie pozwala na taki trening jaki by sie chcialo ... wiec te wyniki nie sa slabe przy wadze 70 kg a przy cyklu dieta bedzie dopieta napewno ...dieta to podstawa i ja o tym doskonale wiem ale dobrze ze koledzy zweracaja na to uwage p.s mam ziomka na cyklu jest moj wzrost waga 81 kg ostatnio 140 kg na 6 razy ale 11 kg miesa wiecej ...
Szacuny
5
Napisanych postów
247
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4894
Dieta to sie zajmij przed cyklem. Zanim wejdziesz na bombe to dopnij diete az nie bedzie nic do poprawiania w niej. ogarnij trening tak abys cwiczyl te miminmum4x week. no i dopiero jak to uttrzymasz na przyzwoitym poziomie bij saa.
Takie gadanie ze na cyklu diete poprawie znam . Sam sie tak kiedys zrobilem. Dieta z dupy cykl zaczolem. a na cyklu dopiero kombinowanie ukladanie diety no i wyszlo jak wyszlo. Żalem duzo ale nie zbyt to na diete wyglądało :) W kazdym badz razie ŻREĆ TRZEBA DUUUŻO!
Szacuny
191
Napisanych postów
799
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
8197
Oczywiscie fakt niezaprzeczalny z tym ze trzeba duzo paliwa
Ale powiem tak ze sama swiadomosc wejscia na bombe u mnie powoduje automatycznie zmiane diety przedewszystkim wiecej i bardziej jakosciowo teraz trzymam jakosc w jedzeniu natomist kalorycznosc nie jest az tak intensywna
przykladowa wczorajsza kolacja salatka 100g ryzu i pieczony dzwonek z lososia na cyklu byloby 200g i dwa dzwonki hehe
A to ze na cyklu diete sie fajnie trzyma wynika z tego ze organizm o wiele lepiej te paliwo wykorzystuje i wchlania wiec az sie chce zrec no a i sam apetyt rosnie sporo szczegolnie na boldzie bynajmniej ja tak mialem
Co nie zmienia faktu ze kolega wyzej racje ma przed cyklem trzeba byc na ow dobrze przygotowanym .
Szacuny
417
Napisanych postów
20240
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
171123
Jak Wy tu wszyscy trzymacie tak caly rok diete, to czemu polowa z Was chociazby raz na scenie nie stała ? szczere to sam czesto cos tam komus rozpisze z jakis wariantow zywieniowych i z wlasnego doswiadczenia wiem ze 90% ludzi nawet jak zaplaci za diete to trzyma ja maks 2 tygodnie a pozniej co drugi, co trzeci posilek wg. planu. nastepnie jakies sladowe epizody żywieniowe takie jak powinny byc co do cyklu jak chcesz nandro 8 tygodni to nie dec a phenylprop i dawki zwrastajace od 75mg co drugi dzien i podbijasz o 25mg co dwa tygodnie, test jak tam uwazasz, ostatni tydzien na npp moze byc jakis mniejszt typu 75-100mg/e2d.