Szacuny
2
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11831
co myslicie o takim zestawie na mase:
gainer 1 vitalmaxu 10 kg. - do uzupełnienia brakow diecie
VITA-MIN PLUS BLISTRY 30kap OLIMP
Kreatyna Mikro 250 mesh 500gr VITAL MAX
Carbo 1,5kg OLIMP
ZMA apteczne
carbo mam brac po zawsze do kreatyny? czy mogł bym tylko po treningu ? albo jakos inaczej ? bo nie mam zaduzo kasy zeby kupic wiecej carbo.
sklep Kulturystyczny.peel to dobry sklep ? czy warto tam zrobic zakupy ? produkty tam sa oryginalne ?
Szacuny
11
Napisanych postów
1529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9814
Zestaw ok. Carbo zawsze kreatyny. Jak ci sie skonczy to mozesz zapijac gainerem 1 - napewno ci go wystarczy. Nie wiem ile zaplaciles za witaminy ale najbardziej ekonomicznie wychodza Universala Daily Formula - 35 zl placisz za 3 mieseiczna suplementacje.
Kreatyne wiesz napewno jak dawkowac.
Powodzenia na cyklu
Szacuny
2
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11831
pytałem sie czy moze zamiast, a nie do tego :) nie mam zabardzo funduszy zeby kupic i tauryne i carbo :/ chodzi mi o to co taniej wyjdzie i bedzie rownie skuteczne
Szacuny
2
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11831
a moze darowac sobie witaminy, i kupic wiecej carbo, co bedzie bardziej potrzebne przy budowie masy? w sumie to jem duzo warzyw i owocow/ to jkaies witaminy sa
Szacuny
2
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11831
a moze w dni treningowe pic carbo z kreatyna po treningu, a w nie treningowe i rano kretke pic z glukozą ?
no i co z tym sklepem ? mozna tam kupowac? bo ceny sa nizsze niz w innych sklepach ?