...
Napisał(a)
witam:) mam taki problem ze zostalem ostatnio pozbawiony rowerka stacjonarnego w mojej domowej silowni i nie mam na czym robic rozgrzewki przed treningiem silowym i po treningu 15minut aerobow;/ chcialem zapytac czy dobrym rozwiazaniem wg was bedzie stepper??? bedzie to to samo co rowerek??? - tzn czy tak samo bedzie wplywal na spalanie tkanki tluszczowej jak jazda na rowerku stacjonarnym??? aha i ten stepper w moim przypadku nie bylby kupny tylko taki wlasnej roboty - takie zwyczajne podwyzszenie wysokosci 10cm. zadnego sprzetu nie kupie poniewaz nie mam ani grosza - wlasnie skonczylem kompletowac silownie wlasna a musze juz oddac pozyczony rowerek:(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Raszek nie musiales sie tak rozpisywac wystarczylaby odpowiedz "tak" lub "nie" i juz :) szukalem i gdzies byl post Iversona w ktorym pisalo o sprzecie do aerobow i wymienil w nim step wiec sadze ze to bedzie git wiec chcialem tylko zapytac o cos konkretnego i tyle bo w koncu juz nie wiem bo jedni pisza ze skakanka jest ok inni ze nie, jedni pisza ze przysiady ok a drudzy ze nie, jedni pisza ze od biegania rozwalaja sie stawy inni ze bieganie jest najlepsze wiec nie kazda informacja znaleziona na forum jest taka ze tak powiem "przejrzysta" - podobnie bylo z tym co znalazlem na ten temat i dlatego pytam wlasnie o te aeroby. wiec czy mozesz udzielic mi odp na to pytanie czy moge aero cwiczyc tak jak jest to pokazane na filmiku nr 2???
Zmieniony przez - bragga10 w dniu 2010-01-25 10:36:53
Zmieniony przez - bragga10 w dniu 2010-01-25 10:36:53
...
Napisał(a)
Sprawdź tętno jakie masz pod czas treningu i będziesz wiedział, czy jest w zakresie aerobowym czy nie.
...
Napisał(a)
Polecam skakanke
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"
...
Napisał(a)
wielkie dzieki:) a to jakie tetno ma byc podczas aerobow??;p
skakanka faktycznie bedzie dobra??:)
skakanka faktycznie bedzie dobra??:)
...
Napisał(a)
Intensywnosc skakania mozna dopasowac a poza spalaniem bf ma wiele innych pozytywnych zalet wiec napisalem ze
polecam
polecam
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"
...
Napisał(a)
TO zależy, bo przy nadwadze skakanka rozwala stawy, dlatego raczej nie polecam jej w odchudzaniu.
...
Napisał(a)
hm hm hm a moglibyscie mi polecic jakis inny wysilek aerobowy w domu bez uzycia przyrzadow??? pieniedzy na zaden sprzet niestety nie posiadam
...
Napisał(a)
rozwalanie stawów przez skakanke nawet nie rowna sie z przysiadem (nawet przy najlepszej technice) ...
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
Polecane artykuły