Szacuny
4
Napisanych postów
685
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8020
czy kots z was fighterow cwiczy rowniez na silce?
jesli tak to jakie efekt i ile razy w tyg silka i sw?
bo ja chodze na silke i mam zamiar sie na thaia albo cos takiego zapisac i nie wiem ja to ma dalej wygladac i czego mozna sie spodziewac- sylwetka dla mnie bardzo wazna jest
mentos
zawsze mialem duzego bica choc
robilem pompki! mentos
Szacuny
5
Napisanych postów
291
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10272
W tym momencie mam podobne danie jak kolega powyzej. Tylko ze ja trenuje 2x w tyg Shidokan i 4 razy w tyg na silce. Jedno w drugim mi wcale nie przeszkadza, wręcz pomaga gdy mamy parter. Trenowalem rok zapasy i znalem wielu ludzi robiacych salta, szpagaty i inne takie, kturzy mieli bardzo duza mase miesni. Byli oni takze bardzo szybcy, mimo tego ze trenowali na silowni nieraz 4-5 razy w tygodniu. Poza tym spójrzcie na różnych fighterów-profesjinalistów, czesto widac ze goscie musieli cwiczyc na silowni i to bardzo ostro...
Szacuny
5
Napisanych postów
191
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1250
hmm Ja narazie chodze tylko na treningi bjj+kick box+thai box, Ale już niedługo w naszym klubie będzie siłownia i napewno bede chodził bo przeciez siła też jest ważna a przez siłownie siły napewno przybywa ;) więc spokojnie możesz połączyc siłke z sw jednak trzeba pamietac że mięśnie tez potrzebują odpoczynku czyli musisz sobie jakos to rozłorzyc .. pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja bym ci radził wybrać to co bardziej lubisz robić. bo jak ci zależy na sylwetce to rób większy nacisk na siłke a jak chcesz coś pokazywać swoją osobą w sw to niestety ale siłka tylko jako dodatek czyli 2 razy w tygodniu nie więcej. ja jakbym mogł trenować np. 5 razy w tyg. sw to bym to bez wachania wybrał a ******liłbym siłke pozdro
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Ja ćwicze póki co 3 i 3
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
22
Napisanych postów
12875
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
63603
Mentos
Podstawowe pytanie : Co jest dlaciebie ważniejsze SW czy siłownia ??
Możesz Chodzić na jakąś SW i siłownie traktowac jako dodatek ( ja tak robie ) a co do sylwetki dlamnie nie jest wazna , bo robie na siłce te ćwiczenia ktore mi są potrzebne do treningu Kickboxingu min : NOGI , PLECY , BRZUCH.
Albo Chodzisz na Siłownie i trening SW traktujesz jako AEROBY Wybór należy dociebie .
Szacuny
4
Napisanych postów
685
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8020
odpowiedz: i to ti to:)
chodzi mi o dobra sylwetke- chce byc duzy, ale nie takim schabem jak stoja na disco:) a i walczyc chce dobrze- poradzcie cos pleas
robilem pompki! mentos
robilem pompki! mentos
Szacuny
1
Napisanych postów
967
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9601
Wiesz na Ukrainie czy w Rosji Judocy podobno ćwiczą najpierw trening na macie a potem silownia od razu po tamtym treningu No ale oni troche przeginają z siłą.
A pozatym oni cwiczą wyczynowo ( 2 treningi dziennie)
Ja silke traktuje jako dodatek wiec chodze glownie na treningi.
A na silowni podobno powinno sie cwiczyc przynajmniej 3x w tygodniu zeby byl efektywny trening.
Chociaz cwicząc 1 w tygodniu tez zrobisz sile tylko duzo wiecej czasu ci to zajmie.
Pozdrawiam
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
Szacuny
1
Napisanych postów
967
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9601
Wiesz ze wlasnie nie wiem.Mowil mi to kiedys jakis trener i nie pamietam czy przed czy po treningu cwiczą silke ))
W kazdym razie jadą ostro z koksem (nie mowie ze sie sterydują ,tak tylko napisalem )
Brat mi opowiadał ze jak byl we Francji na wyjezdzie Judo to byly takie walki dzieci z Ukrainy z dziecmi z Francji.Ukraincy podobno tak miotali francuzami ze szkoda gadac ,ale to tylko dlatego ze byli silni jak cholera (a to byly dzieci )
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Raczej przed robią, póki jeszcze mają siłę na ciężary
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: