no wiec pomagam koledze w zrzuceniu sadla ktorego ma sporo,bf szacuje na okolo 25 do nawet 30%.czy przy takim poziomie otluszczenia wlaczyc mu do treningu przysiady i martwy ciag czy lepiej na razie sie z tym wstrzymac?wiem jak pomocne sa to cwiczenia w czasie redukcji ale wiem tez ze obciazaja one stawy dosyc mocno...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może nie jestem ekspertem ale wydaje mi się że dorzucenie np.martwego ciągu spowoduje już dość silne przeciazenie kregoslupa lub moze dojsc do powazniejszej kontuzji z tego powodu ze nie dosc ze sadlo mu obciaza kregoslup to nie ma dostatecznie wzmocnionych miesni brzucha ktore ochraniaja krego
assalam aleykom
...
Napisał(a)
jesli mial do czynienia z technika MC i przysiadow to mozesz. Jesli nie to lepiej tego nie rob, bo sobie cos zrobi. Chyba ze zaczniesz z mniejszym obciazeniem aby opanowal technike pozniej bedziesz juz z nim cwiczyl normalnie. Wiadomo oprocz tego cw. aerobowe ewntualnie HITT i dieta
pozdr
pozdr
...
Napisał(a)
ali90 milcz
z głową niech robi.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-04-06 14:49:50

z głową niech robi.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-04-06 14:49:50
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Jeśli wykonuje je poprawnie technicznie to jak najbardziej. Poprawna rozgrzewka + rozsądny ciężźar i nie będzie problemów. Pamiętajcie tylko o diecie.
...
Napisał(a)
heheh to bylo takie moje spostrzeżenie które popieram doświadczeniem! no ale technika to podstawa1 KŁONIU paszy ci brok? 

assalam aleykom
...
Napisał(a)
to, ze Ty jesteś glupi nie zaczy, że każdy.
btw ja też jestem ,ale jeszcze nie miałem kontuzji
btw ja też jestem ,ale jeszcze nie miałem kontuzji

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przykładowe plany treningowe dla kobiet
Następny temat