Ile serii i ile powtórzeń w jeden serii powinienem wykonywać będąc na cyklu z kreatyną? Czy jest jakaś zależność, na którą powinienem zwrócić uwagę? Moim celem jest zdobycie trochę masy mięsniowej i siły. Ile serii i ile powtórzeń w jednej serii??? Jaki ciężar?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak robisz mase to od 12 do 8-6.
Ciezar taki zebys dal rade z nim wykonac poprawnie serie, ew. w ostatniej serii wymuszone powtorzenia etc...
Ciezar taki zebys dal rade z nim wykonac poprawnie serie, ew. w ostatniej serii wymuszone powtorzenia etc...
...
Napisał(a)
Chlopcze, chcesz robic cykl z kreatyna i nie wiesz jak sie cwiczy na mase?
Nie ma magicznych liczb. Myslisz, ze ci napisze: rob "tyle" i to zalatwi sprawe? Nie!
Ogolnie przyjmuje sie, ze na duze grupy w sumie robimy 12-16 serii a na male 9-12.
Ja robie na duze nie wiecej niz 14(plecy) i na male nie wiecej niz 9.
Tyle ode mnie.
A... i jeszcze prosba: Poczytaj troche forum, bo naprawde jest co czytac i warto
Nie ma magicznych liczb. Myslisz, ze ci napisze: rob "tyle" i to zalatwi sprawe? Nie!
Ogolnie przyjmuje sie, ze na duze grupy w sumie robimy 12-16 serii a na male 9-12.
Ja robie na duze nie wiecej niz 14(plecy) i na male nie wiecej niz 9.
Tyle ode mnie.
A... i jeszcze prosba: Poczytaj troche forum, bo naprawde jest co czytac i warto

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!