Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
25
Napisanych postów
7488
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
39705
Witam od jakiegos czasu mam problemy z fajka . jakis czas temu mialem cykl na mecie (3 mies temu) odblokowalem sie clomidem tak jak trzeba i po jakims czasie nastpilo boom chu*** nastroj , brak checi do all. zrobilem badania i wyszlo ze estradiol wyj**..
zarzucilem 6-bromo z fusiona przez 2 tyg , po tyg all ruszylo i bylo ok po odstawieniu znow sie zaczelo . zarzucilem ATD z dragona ale chyba wal bo bralem prawie 3 tyg ost tydz po 3 kapsy i nic nie robilo to na mnie wydaje mi sie ze bardziej jeszcze stworzylo problem z faja. co radzicie ?
mysle nad DOSTINEXEM badz bromergonem ???
My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Dostinex i bromergon stosuje się na zbicie prolaktyny. Wątpię żebyś z nią miał problem po cyklu na mecie. Idź teraz zrób badania po tym 6-bromo. Z tego co pamiętam to całkiem łagodny środek i nawet ma jakieś właściwości anaboliczne w odpowiedniej dawce, tak przynajmniej pisał PakerZBreslau.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
zainwestuj w dobry aromsin lub armidex a nei gowna z alegro bo masz estro wywalone a nie prolaktyne tu niepomoze bromo ani dosti ani cabaser to leki na prolktyne ty musisz zbic estro polecam aromasin
Szacuny
29
Napisanych postów
7497
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
122808
6 bromo w wysokich dawkach(150 i więcej mg/dobę) konwertuje do koksu 6-bromotestosteronu. Konwersja jest znikoma, ale koks działa coś ala oral-turinabol, tylko słabiej. 6-bromo na pewno obniżyło estro. Tenon związek łączy się z enzymem aromatazy, nie pozwalając mu działać i doprowadzając do jego zniszczenia.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
strike5
Witam od jakiegos czasu mam problemy z fajka . jakis czas temu mialem cykl na mecie (3 mies temu) odblokowalem sie clomidem tak jak trzeba i po jakims czasie nastpilo boom chu*** nastroj , brak checi do all. zrobilem badania i wyszlo ze estradiol wyj**..
zarzucilem 6-bromo z fusiona przez 2 tyg , po tyg all ruszylo i bylo ok po odstawieniu znow sie zaczelo . zarzucilem ATD z dragona ale chyba wal bo bralem prawie 3 tyg ost tydz po 3 kapsy i nic nie robilo to na mnie wydaje mi sie ze bardziej jeszcze stworzylo problem z faja. co radzicie ?
mysle nad DOSTINEXEM badz bromergonem ???
Zacznij od badań. To ATD mogło Ci zbic E2 a objawy wysokiego i niskiego sa porównywalne.Troche dziwny ten wyrzut po trzech miechach od zakonczenia mety.Uporządkuj to wszystko ankiete wklej badania daj zobaczymy.Tak to nie wiesz czy estro wysokie czy niskie.I nie kombinuj z bromergonem bo widze ze nie bardzo kumasz do czego on jest.Tak na pałe to spyerdolisz wszystkie hormony i bałaganu narobisz.Badania dawaj
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Szacuny
25
Napisanych postów
7488
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
39705
dugii2
zainwestuj w dobry aromsin lub armidex a nei gowna z alegro bo masz estro wywalone a nie prolaktyne tu niepomoze bromo ani dosti ani cabaser to leki na prolktyne ty musisz zbic estro polecam aromasin
jakie dawki tego aromasinu radzil bys stosowac? dugii2
z gory dzieki , w tym tyg zrobie badania po tym 6 bromo i atd (moze to byl wal po prostu) wiem ze mialem cos nie tam z estradiolem po ost badaniach
Znajomy doradzil mi letromina z alphy co o tym myslicie???
Zmieniony przez - strike5 w dniu 2013-09-24 21:22:44
My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
letr ozamocne zbije ci do zera to bardzo mocny lek niepolacem famry aromsin byl by git i mysle ze tab co 2 dni bylo by dobze sam nie edawno stosowalem exe foxa aldnei zbilo estro bralem 2 tyg