SiGUsEk
...
Napisał(a)
Witam all serdecznie;] problem jest taki ze od klilknu dni zaczalem brac stanabol i propio, stanabol 25mg na dzien, czyli 5tab, dwie rano po sniadaniu biore, dwie po obiedzie przed treningiem no i jedna do kolacji przed snem i problem jes taki ze nie umiem spac w nocy;/ gdzie lezy problem?;] z gory thx za odpowiedzi pozdrawiam!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Powinno przejść jak tylko organizm wytworzy tolerancje na te drug'i
U mnie to jest po około 5dniach.. weź na noc ZMA (magnez + cynk) + tabletki uspokajające (ziołowe bez recepty).. mi pomogło 

...
Napisał(a)
wyluzuj i nie podniecaj sie tak tym że jesteś na cyklu i napij sie melisy przed snem. To przez psychike na 100 %
...
Napisał(a)
heh no nie wiem czy psychuika bo to nie moj pierwszy cykl wiec nie podniecam sie tak jak przy peirwszym;] no obadamy czy ten moj organizm sie przyzwyczai:D pozdrawiam!
SiGUsEk
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!