...
Napisał(a)
Ponad 2lata temu zaczełem brać metanabol,zjadłem 60tabletek 5mg nie wiem dokładnie czy to po tych tabletkach,ale zaczełem mieć problemy i to duże ze wzwodem,na początku wogołe go nie miałem,pozniej było troche lepiej.Po miesiacu zaczełem brać testosteron razem z deką i odziwo po teściu wogóle nie miałem ochoty wiekszej na sex i do tego problem ze wzwodem dalej był.Robiłem badania na testosteron na posiew moczu i nasiania i wszystko jest ok.Mineły juz 2 lata a ja dalej borykam sie z tym problemem,dodam jeszcze,żed czesto mnie boli lewe jądro z którym byłem u urologa i po usg nic nie wykryto.Dodam,ze nie brałem żadnych odbloków i te sterydy to brałem 1 raz.Chciałem zapytac czy to moze byc po tych sterydach i czy po 2 latach mozna sie jeszcze odblokowac,jesli to jest od tego,jesli tak to jak??z góry dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zrób testa całkowitego,estro,prl,kortyzol,fsh,lh, i tarczycę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
a jak byś ocenił tryb życia, który prowadzisz? może problem leży w psychice? Jak miałem stresującą pracę to też nie chciał mi stać a nawet jak stał to był miękki. Jak zmieniłem pracę to wróciłem do formy :D A aktualnie borykam się z brakiem libido, ze względu na słaby odblok, który mam nadzieję jaknajszybciej minie ;) Więc zrób te badania jaknajszybciej :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat