mam problem od jakiegoś czasu ze sztywnością członka .Mam ochotę się pokochać z żoną a tu taki psikus.I to za każdym razem.Co robić?Żona nic nie mówi ale widzę,że już ją to zaczyna irytować.Ona jest gotowa a ja nie.Proszę o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najczesciej problemy z twardoscia sa spowodowane stresem, ogolnym zmeczeniem, za mala iloscia snu, przepracowaniem.. Wina moze lezec rowniez po stronie np obnizonego testosteronu, zlej diety, zbyt czestego picia alkoholu... Nie podales zadnych szczegolow, zbyt ogolne pytanie, pozdro!
...
Napisał(a)
No właśnie ostatnio dużo pracuje i zarazem mało śpię ale wcześniej też tak pracowałem i było ok.Może to mój wiek a mam 45 lat
...
Napisał(a)
Potrzebujesz zdrowej diety i aktywności fizycznej . I stres trzeba ograniczyć do minimum .
...
Napisał(a)
Nie piję alkoholu dużo sporadycznie czasem i tez nie palę .Fakt jestem nawet czuję się ogólnie zmęczony
...
Napisał(a)
Na dietę i stres kiedy wiesz,że coś z tobą jest nie tak.łatwo sie mówi gorzej to zrealizować ,gdy człowiek już by chciał to od ręki załatwić.
...
Napisał(a)
Masz 45 lat i nie wiesz jak się zdrowo odzywiać i walczyć ze stresem ?
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-03-26 12:04:15
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-03-26 12:04:15
...
Napisał(a)
Szczerze jak nie było problemu to nic nieprzeszkadzało.Nad dietą nie mysłałem ,gdyż nie mam problemu z wagą a nawet mógłbym przytyć troszke 178/76
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
darmowe minuty plusa za granicą
Następny temat