witam przy kazdej partii czuje chociaz lekkie zakwasy a w bicepsie nie i w przedramii przyznam ze wczesniej tylko sam biceps cwiczylem ale moje pytanie brzmi czy po kazdym treningu musze czuc zakwasy moj staz 6miesiecy biceps moge powiedziec ze cwiczylem ok 8-9miesiecy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie, nie musisz po każdym treningu czuć zakwasów, widocznie masz dobrą regenerację, może też bodziec jest słaby dla mięsni skoro ćwiczyłeś wczesniej sam biceps.
...
Napisał(a)
mistrzu, bez urazy, ale ilość tematów i pytań to abstrakcja...
jak już założyłeś temat to ciągnij go dalej a nie, pytaj w nim a nie co chwile nowy temat.
a już nie wspomnę, że niżej masz temat do zadawania pojedynczych pytań!!!
jak już założyłeś temat to ciągnij go dalej a nie, pytaj w nim a nie co chwile nowy temat.
a już nie wspomnę, że niżej masz temat do zadawania pojedynczych pytań!!!
NO PAIN, NO GAIN ! . . . . . . . . . . . pomogłem... klik SOG
...
Napisał(a)
Normalną rzeczą jest ból po odpowiednio intensywnym treningu. Powinieneś się cieszyć i być zadowolonym że czujesz swoją pracę :) . Jeśli chcesz zminimalizować ból polecam Beta Alanine . Ewentualnie BCAA.
...
Napisał(a)
BA i BCAA zmniejsza ból ?
bo ja myślałem, że to ma inne działanie... o kurcze dobre
bo ja myślałem, że to ma inne działanie... o kurcze dobre
NO PAIN, NO GAIN ! . . . . . . . . . . . pomogłem... klik SOG
...
Napisał(a)
Ja też nie często czuje zakwasy na bicepsie albo barkach . Tak to już jest nie przejmuj się. Zawsze możesz zamienić kilka ćwiczeń zwiekszyć ciężary zrobić mniej powtórzeń albo zmniejszyć i zrobić więcej .... wypróbuj co na Ciebie najlepiej dziala aczkolwiek ból nie jest konieczny.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!