Szacuny
0
Napisanych postów
650
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10643
Chce za mowic jakas kreatynke i gainerek.Problem stanowia rodzice ktorzy uwazaja to za szkodliwe.Nie idzie im nijak wytlumaczyc ze te produkty sa nieszkodliwe dla zdrowia.Pokazywałem im artykul pana szukaly i nic nie pomoglo.Druga sprawa uwazaja zakup odzywek za marnowanie kasy.
W jaki sposob moge zamowic odzywki?Czy poczta oferuje taka dyskretna usluge?
Jakis kolega odpada bo nie mam nikogo zaufanego
Szacuny
15
Napisanych postów
17451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99460
umnie lekcja 3 godizna co to są odzywki pokazałem gazetki kulturystyczne a teraz mamuska sama sosik daje mi na odzywki ostatnio dała 200zl zebym zrobił zakupy
Szacuny
7
Napisanych postów
158
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9250
A sprawdzałeś w pobliskiej aptece bo całkiem możliwe że dostaniesz tam kreatynę gorzej będzie z gainerem, ale spróbować zawsze warto napewno nic nie stracisz a możesz tylko zyskać :)
Szacuny
0
Napisanych postów
322
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7380
Co do usługi, to jest za free. Trzeba tylko codziennie chodzic na poczte i się pytać czy na twoje nazwisko nie ma paczki.
Jak pół roku temu kumpel tak zamawiał to sie na poczcie kłucił z babą, bo twierdziła że takiej usługi wogóle nie ma. Aż przyszedł jakiś listonosz i wytłumaczył tej klijentce co i jak
A co do rodziców to jak są tak nastawieni to lepiej wogóle nawet nie próbuj tłumaczyć. To nic nie da. Albo bierz po kryjomu, albo sprzedaj jakąś bajke, ze to witaminy (ja tak kiedyś robiłem )
Ale kurde, co to sie porobiło ? Degeneruje młodzież
Jeśli spodobało Ci sie to co napisałem, to zamiast dać soga kliknij tutaj
http://www.pajacyk.pl
Szacuny
5
Napisanych postów
1219
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18719
ja kupiłem sobie kretke vitala 1200 gram i żeby mi na 4 cykle(mikro:P) starczyło 300 gram do słoika i jazda. w takim słoiku to wyglada dziwnie jak*****. starsza m,nie sie pyta co to a ja jej że biore ten proszek na łyzeczke podgzrewam zapalniczką i jak juz sie zrobio pły to przez igłe po kablach zapodaje ogólnie spoko z tym mam
Szacuny
7
Napisanych postów
437
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9307
idz z mama do lekarza wez odrzywke np.krete i niech lekarz wytlumaczy jesli oczywisci kumaty ze to nic zlego i powinno byc git
a jak powie po co ci to t opowiedz ze jestes sportowcem to kazdy sportowiec to bierze :F