Witam jestem po cyklu masowym ważę 88kg wzrost 171 i czas przejść na redukcje bf nie taki mały 20%. Otóż to będzie moja pierwsza redukcja i dlatego zacząłem ją tak wcześnie gdyż chcę zobaczyć jak to będzie szło. I tutaj pojawia się problem ponieważ z masówki na spokojnie zacząłem schodzić z kaloriami aż doszedłem do 2200kal b176g/ww266g/t51g i efektów nie zaobserwowałem nawet pół kilograma w dół nie poleciało a cały czas mam uczucie pełnego brzucha ciągle jestem najedzony przyjmuje 5 posiłków dziennie normalnie pije też dużo wody ale jest kaplica. Po prostu czuje że to nie jest to. Oczywiście treningi 3 razy siłownia trening jest taki jak na masówke tylko że skróciłem przerwy do minuty i cieżar musiałem trochę zmniejszyć bo jak skróciłem czas odpoczynku to nie wyrabiałem z ciężarem za ciężko miałem + cardio 20min bieżnia 10min rower i 10 min orbitrek i co tydzień dokadam 5 min a we wtorki i czwartki bieganie na stadionie. Od 3 dni wcinam beta alanine i przyszła do mnie nowa paczka i też chciałbym żebyście powiedzieli czy to jest dobry zestaw na redukcje
1.białko sfd do uzupełnienia diety jedna porcja 30g po treningu
2.bcaa sfd 10g przed treningiem i 10g po
3.thermo stim z tym to zobaczymy jak będzie działać
4.cla+green tea trec 3 razy dziennie po 1szt. do posiłku
5.beta alanina 5g przed treningiem
Co do spalaczy to sceptycznie podchodzę ale tyle o nich piszecie to mówię spróbuje zobaczę z czym to się je
prośba doradźcie mi bo już nie wiem sam czy jeszcze zejść z kalorami w dół czy przy takich być jak są
1.białko sfd do uzupełnienia diety jedna porcja 30g po treningu
2.bcaa sfd 10g przed treningiem i 10g po
3.thermo stim z tym to zobaczymy jak będzie działać
4.cla+green tea trec 3 razy dziennie po 1szt. do posiłku
5.beta alanina 5g przed treningiem
Co do spalaczy to sceptycznie podchodzę ale tyle o nich piszecie to mówię spróbuje zobaczę z czym to się je
prośba doradźcie mi bo już nie wiem sam czy jeszcze zejść z kalorami w dół czy przy takich być jak są