witam, mam problem, ortopeda odradził mi trening siłowy na nogi, zdecydowanie odradził przysiady, wogóle powiedział, że jedynie rower nie zaszkodzi na kolana, od długiego czasu odczuwałem ból kolan oraz stawów biodrowych, co robić? szkoda mi rezygnować z treningu nóg, ale z drugiej strony lekarz kazał się liczyć z możliwością operacji jeśli go nie posłucham
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kurde no niestety ale nie fart raczej nikt ci nie pomoże bo nikt niejest tu lekażem ani jasno widzem i niestety ale prawdopodobnie bedziesz zmuszony dostosować się do porad lekarza
przykro mi ... no ale chyba basenu ci nie zabroniła ? a basen i rower to znaczy że wcale nie wykluczone że bedziesz mug powrucić do treningów ... ja miałem taką sytuacje z lewym kolanem że jedyne co mogłem to spacerować a obecnie po roku zaczynam powoli robić przysiady
a co se bede
życze ci powodzenie i szybkiego powrotu do zdrowia

życze ci powodzenie i szybkiego powrotu do zdrowia
...
Napisał(a)
Chyba nie masz zbytnio wyboru i bedziesz musial zrezygnowac z treningu nog. Wedlug mnie lepiej wyluzowac nawet na dluzszy czas i kiedys znowu trenowac nogi niz miec w perspektywie operacje. Powodzenia
...
Napisał(a)
zapytaj w dziale Zdrowie czy mzoęsz robic lekkie martwe ciagi na prostych nogach i czy mzoęsz wykonywac trening bez obciazenia npp. przysiady bez sztangi odpowiednio ustawione.
zdr.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Gdzie sie wszyscy podzialiiiii ???
Następny temat