...
Napisał(a)
Zwracam sie do was z problemem mojego kumpla ma on 20 lat cwiczy już coś koło 5miesiecy i ze swoich 62 kiloigramów przytyl do 65 i praktycznie wygląda jak wygląda mimo dobrej diety i suplemętacji typu grainer i kreatyna . Zastanawia się powoli nad jakimś koksem co byście mu poradzieli tak by go nie zabiło a zobaczył jakieś wmiare dobre efekty . Kumpel zdaje sobie sprawe ze sam koks nie starczy i trzeba będzie dokupić jakieś witaminy itp więc prosił by o wymienienie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
i co z tego ale wyglada duzo lepiej w szybkim czasie ma ochote cwiczyc nie pije nie chce narazie wiecej koksu woli kase przeznaczyc na karnet na silownie czuje sie lepiej i tylko po 100 mrtki heh***** ze by mógł gainera kupic jesc wiecej czy cos ale tak jest taniej i wogóle typo ma podjare ze koksowal
ja widze same plusy bo ze zdrowiem napewno nic mu sie nie stało

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
Wklej diete, trening i suplemetacje kolegi, oraz wymiary i osiagi, bo cos jest napewno nie tak... a jak siegnie po SAA to juz bedzie calkiem klapa... i ciapa z niego!
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
minimum nastepne 5 miesiecy solidnego treningu i suplementacji dobrej diety. gdzies musi byc wina w slabych przyrostach. moze zle dobrany program na silowni, bledy w diecie. przeanalizuj wszystko. udaj sie do dzialu suplementacja i odzywianie.tam ci doradza
...
Napisał(a)
bo ja wiem, metan jakos skromnie by nie zaszkodzil, o ile je oczywiscie
...
Napisał(a)
Uwielbiam posty o kolegach...
Wklej o co pytał Xawier
Zmieniony przez - tomot w dniu 2005-05-23 18:09:20
Wklej o co pytał Xawier

Zmieniony przez - tomot w dniu 2005-05-23 18:09:20
...
Napisał(a)
hehe..dobre sobie 5 miesięcy ćwiczy i chce byc już jak pudzianowski z tego wynika.Mysli ze podje sobie metki albo omo i bedzie schabem.Heh a za miesiać wszystko mu spadnie i bedzie jeszcze nmniej ważył
..ale to już jego wybór ,...Pozdrawiam

...
Napisał(a)
jakos z 10-15 ale lepiej moze faktycznie nie, cos jest nie tak skoro kolega wazy tyle co wieksza dziewczyna.
...
Napisał(a)
zakos nie kombinuj z ta metka tylko podaj o to co poprosilem bo latac dziury w diecie meta nie jest wyjsciem...
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
ja nie zamiezam brać sterydów jeszcze długo boje się a pozatym czwicze dopiero 2miechy i to w domowych warunkach wieć to było by bez sensu
Polecane artykuły