Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1107
Niedawno zamówiłem Mass Gaina sobie(9kg) i zamierzałem to przez miesiąc zjeść.Dzisiaj jak zjadłem pierwszą porcję(podzieliłem sobie 3 porcje na dzień po 100gram na 330ml mleka) i zaraz po 15 minutach tak mnie pogoniła na kibelek,ze z d... to jak z kranu leciało.W tym właśnie problem,że nie wiem czy to tylko tak na mnie działa czy to dlatego,że piję go z mlekiem.Na domiar złego jutro jadę do szkółki i nie wiem czy wypić to z rańca bo jak mnie w drodze pogoni to będzie źle ze mną.Jak ktoś coś wie na ten temat i czy to normalne to proszę o odpowiedzi na ten post.Z góry dzięki
Szacuny
4
Napisanych postów
696
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12290
niekoniecznie uczulenie, może tylko nadwrażliwość, spróbuj dawek mniejszych 50 - 60 gr jak przy tym bedzie problem to zamień mleko na przegotowana wode, hcociaz przy takich porcach powinno być oki
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1107
no właśnie...nigdy nie miałem problemów z mlekiem.zawsze mi smakowało i źle na mnie nie działało.Dałem dla braciaka,zeby sprawdzić czy to tylko na mnie tak działa i braciak też pogonił do ubikacji...hehe.Dzisiaj jednak łyknąłem 50 gram z wodą przegotowaną przed wyjściem do szkoły(rydzyk fizyk) i jak dotąd nie pogoniło bo jakoś tak powstrzymuję się,ale pewnie,żebym usiadł na tron to...hehe.Jakoś może przywykne...trzeba byka za rogi,no nie