Witam. Mam problem podczas wykonywania a6w. Jestem jak na razie w drugim dniu, podczas pierwszego (czyli wczoraj) nie było problemów. Dziś gdzie mam już dwie serie ćwiczeń podczas ich robienia przyduszam się i nie daje rady dalej robić ćwiczenia. Chodzi mi o to, że np. 2 ćwiczenie, robie pierwsze powtórzenie, drugie i przy trzecim zaczyna mnie przyduszać.
Hm.. i teraz jakby to wytłumaczyć.... oo może tak... robiąc ćwiczenie musze jakby głowe wypiąć do kolan (mam nadzieje że wiadomo o co chodzi) i w tym momencie mnie przydusza. Wie ktoś moze jak sobie z tym poradzić, pasuje mi zrzucić brzuszek a jak narazie to a6w jest chyba najlepsza z tego co wyczytałem. Może mnie ktoś zrozumiał, i wie co na to poradzić.
Zmieniony przez - Fanatyq w dniu 2007-10-08 17:17:22
Hm.. i teraz jakby to wytłumaczyć.... oo może tak... robiąc ćwiczenie musze jakby głowe wypiąć do kolan (mam nadzieje że wiadomo o co chodzi) i w tym momencie mnie przydusza. Wie ktoś moze jak sobie z tym poradzić, pasuje mi zrzucić brzuszek a jak narazie to a6w jest chyba najlepsza z tego co wyczytałem. Może mnie ktoś zrozumiał, i wie co na to poradzić.
Zmieniony przez - Fanatyq w dniu 2007-10-08 17:17:22