..::"Pain is temporary.Pride is forever..."::..
...
Napisał(a)
jaki trening przy kickboxingu powinienem wybrac? wyłączając HST bo nie moge u siebie zrobic odpowiedniej progresji .staz na siłce 1.5 roku .z góry dzięki!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czemu nie mozesz zrobic odpowiedniej progresji;)?
jak dla mnie hst jest bd. idzie sila i masa;) i moim zdaniem jest lepszy od splita
Zmieniony przez - KoKoBe w dniu 2007-11-02 12:10:26
jak dla mnie hst jest bd. idzie sila i masa;) i moim zdaniem jest lepszy od splita
Zmieniony przez - KoKoBe w dniu 2007-11-02 12:10:26
...
Napisał(a)
bo mam własną siłownie a na niej nie mam takiego małego obciązenia nawet jakbym zwiekszał obciązenie co 2 trening.narazie ,zanim sie dorobie obciazenia musze jechac jakims innym treningiem
...
Napisał(a)
to zależy jaki masz cel masa czy rzeźba? A czy HST czy co innego to juz sam powinienes zdecydowac, ważne by było to poprostu FBW poczytaj tematy podwieszane w dziale trening tam masz wszystko dobrze wyjasnione.
Zmieniony przez - kaamill w dniu 2007-11-02 19:29:40
Zmieniony przez - kaamill w dniu 2007-11-02 19:29:40
...
Napisał(a)
a moze moim celem powinna byc siła?
...
Napisał(a)
sory,że tak późno. Nie zauważyłem tematu. Na siłę proponuję HIT. Jeżeli masa, to w Twoim wypadku możesz potraktować HST dość umownie. Wystarczy, że przy standardowym planie FBW zastosujesz dowolną progresję rozłożoną na dowolną ilość treningów. Dochodzisz do maksa - zmieniasz mikrocykl z 15 na 10, z 10 na 5, z 5 na negatywy. W takiej opcji na pewno dobierzesz ciężary
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
A mógłbys mi podrzucic jakis link do HIT'a
...
Napisał(a)
poszukaj w Alternatywnej Drodze. Jest tego trochę
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
trening w dwóch stylach.Czy skuteczny??
Następny temat