Witam, mam problem gdyz po silowni dotarcie do domu zajmuje mi ok 30min. chciałem kupic sobie bialko zeby wypic je zaraz po treningu lecz natknolem sie ze po treningu trzeba uzupelnic glikogen i tak myslalem nad tym co zakupic czy carbo z białkiem(sp80) czy whey profi mass olimpa. co wy o tym sadzicie? moze jakies inne propozycje? Dodam ze zalezy mi na suchej masie miesniowej
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Hard mass dobry lecz postawilbym na Profi Whey`a ...
To tez typowy Bulk
Zmieniony przez - MaTFiL w dniu 2009-11-07 14:34:23
To tez typowy Bulk
Zmieniony przez - MaTFiL w dniu 2009-11-07 14:34:23
...
Napisał(a)
uscislijmy
bialko bierzez jezeli chcesz uzupelnic proteinowe braki w swojej diecie,
wiec w tym temacie to jak uwazasz
jesli wracasz z silowni 30 minut to dobrym pomyslem bylby zakup gainera,
porcja po treningu na podniesienie IG jak znalazl
bialko bierzez jezeli chcesz uzupelnic proteinowe braki w swojej diecie,
wiec w tym temacie to jak uwazasz
jesli wracasz z silowni 30 minut to dobrym pomyslem bylby zakup gainera,
porcja po treningu na podniesienie IG jak znalazl

Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
gainer tez jest na uzupelnienie diety
a po treningu wazne jest bialko
wiec moze byc odzywka bialkowa lub jakis koktajl(poszukaj na forum troche tego jest)
a po treningu wazne jest bialko
wiec moze byc odzywka bialkowa lub jakis koktajl(poszukaj na forum troche tego jest)
Jeśli Ci pomogłem daj mi SOG'a!!!
...
Napisał(a)
wcale po treningu nie jest ważne białko terry i tu się mylisz, po trenie ważne jest przyjęcie węgli z białkiem gdyż takie połączenie szybciej uzupełnia zapasy glikogenu, po trenie spokojnie gainer, po powrocie do domu konkretny posiłek
żeby rosnąć to trza umić;)
...
Napisał(a)
jesli wracasz z silowni 30 minut to kup se rower bedzie szybciej:P :} polecam Carbo
...
Napisał(a)
whey profi mass czy ten bulk bedzie odpowiedni czy moze cos innego ?
...
Napisał(a)
wg mnie jesli chodzi o gainery to bierz wedlug swojego upodobania np. smaku, ceny 

Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
Profi whey polecam :) fajny bulk ...
Po silowni polecam banana + lyknac carbo a 15-20 minut po drodze wypic bialczko ktore sobie rozmieszasz w drodze do domu.
Po silowni polecam banana + lyknac carbo a 15-20 minut po drodze wypic bialczko ktore sobie rozmieszasz w drodze do domu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!