on pewnego czasu (tak okolo 4 tygodnie) mam powazny problem. Na treningu, zwykle na samym początku, praktycznie kazdej grupy, zaczyna mnie niesamowicie bolec głowa, dokłanie troche ponad karkiem i cały jej tył. Bol jest kłójący nasilający sie szczególnie w najcęzszej fazie powtórzenia. Ból jest duzy przaktycznie nie pozwala na dokonczenie powtórzenia a tym bardziej serii. Co to moze być??? jak to wyleczyc, zapobiegac temu??? jest to bardzo wazne bo praktycznie nieraz uniemozliwia mi trening
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
miałem kiedyś to samo , zwłaszcza jak robiłem klatke......
nie wiem dokładnie od czego to jest ,, ale zawsze staraj sie dokładnie i głęboko oddychać.... powinno przejść.... mi przechodziło !!!
nie wiem dokładnie od czego to jest ,, ale zawsze staraj sie dokładnie i głęboko oddychać.... powinno przejść.... mi przechodziło !!!
...
Napisał(a)
Mierzyłeś sobie ciśnienie ?
Możliwe ,że podczas wysiłku siłowego mocno ci rośnie .Najlepiej jak byś mógł zmierzyć w dzień nietreningowy i podczas treningu .Wyjaśniłoby się czy to wina ciśnienia .
Możesz przed treningiem wziąść tabletkę aspiryny .Może pomóc ,ale twojego problemu napewno nie rozwiąże.
Możliwe ,że podczas wysiłku siłowego mocno ci rośnie .Najlepiej jak byś mógł zmierzyć w dzień nietreningowy i podczas treningu .Wyjaśniłoby się czy to wina ciśnienia .
Możesz przed treningiem wziąść tabletkę aspiryny .Może pomóc ,ale twojego problemu napewno nie rozwiąże.
...
Napisał(a)
Jakies problemy cisnieniowe zapewne? Ale to trzeba do lekarza i zapytac sie... Nie powino sie bagatelizowac jesli jest az tak silne...
Nie ma ludzi nieomylnych...
...
Napisał(a)
zdecydowanie do lekarz!
BĄDZ SILNY, BĄDZ WIELKI, BĄDZ SZEROKI
**Abonent Działu Trening** koniecznie looknij http://www.insomnia.pl/temat169008/
...
Napisał(a)
Lekarz, mi sie zdarzalo jak zaczynalem cwiczyc. Przy tym popelnialem bledy - zbyt intensywny.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!