kilka pierwszych dni i jets ciezkie ale puzniej ok
dzis jade na wekend troche odpoczac wiec ten tydzien taki troche inny ale wszystko zrobilem, jutro juz na wypoczynku brzuch se zrobie, diete na wyjezdzie bede trzymal bo przez te pare dni niechce zawalic kilku tyg tyrki, wiec miso na jutro biore z soba, w sobote mam ladowanie wiec dam rade, zrobie troche inne niz dotej pory ale future pisal ze zrodlo ww niejest az tak wazne i mozna isc na jakies ustepstwa, w niedziele mieso i kabanosy jajka na tym opre diete
CZWARTEK15-0.7
trening 12.30
BARKI
1. wyciskanie sztangi zza karku 4seri po 8-6powt
rozgrzewka 20*20 , 60*20
85kg*8 , 90kg*8 , 95kg*7 , 97,5*6
2. wznosy sztangielek bokiem 3 serie po 10-8powt
tu zrobilem wolniej i dokladniej to cwiczenie i rozrywalo barki
17,5kg*10 , 17,5*10 , 17,5*10
3.
Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia a raczej leżąc na ławeczce która jest pod delikatnym skosem w gore - 3 serie po 10-8 powt
j.w wolniej dokladniej
15kg*10, 15kg*10 , 15kg*10
4.unoszenie szt-ek w przod[kciukiem ku gorze] 2 serie po 15-12powt
12,5kg*14 . 12,5kg*14
barki tak palily ze niemoglem wytrzymac, niemoglem reka ruszyc, wolniej dokladniej lepiej daje barkom
TRICEPS
1. pompki na poreczach z obciazeniem 4 serie po 8-6 powt
barki tak palily ze ledwo dalem rade tric robic
rozgrzewka 15razy
35kg*8 , 40kg*8 , 40kg*8 , 40kg*8
po barkach ciezko sie mi dzis robilo te pompki bo pieczenie bylo naprawde konkret
2. wyciskanie francuzkie w pozycji lezacej 3 serie po 10-8powt
+ wyciskanie wasko odraz tej sztangi
robie tak bo po samym francuzie niegrzeje sie az tak dobrze tric a po takiej ss seri rozrywa go
48kg*8/8 , 58kg*8/8 , 63kg*7/8
i tu juz tric tak nabity ze reka ledwo ruszalem
3. prostowanie przedramion gornego wyciagu linki 2serie po 15-12powt
40kg*15, 35kg*15
trening konkret, dawno tak niemialem
po vitargo 20g
i odrazu 40 min aero
po bialko 30g
[bDIETA]
08.00
jajka cale 220g + bialko jaj 35g +pomidor cebule 200g
pestki z dyni 50g
11.00
schab 100g +szynka 150g +kasza jeczmienna 25g + szpinak 230g
trening
vitargo 20g
bialko 30g
15.15
piers 250g + otreby 20g + szpinak 220g
18.00
karkowka 250g + warzywa 250g
21.00
schab 100g + piers 150g + warzywa 200g
23.00
bialko 30g
btw
b-318g - 3,6g/kg
t-137g - 1,5g/kg
ww-71g- 0,8g/kg
KAL- 2790
tak jak i codzienni to ma miejsce chodze glodny od rana, duzo cola light i gum do zucia pozwala mi przetrwac
mialem wrzucic zdjecia ale jeszcze niezrobilem jak uda sie to jeszcze dzis wrzuce