Następne zrobie trochę cieńsze ...i z bakaliami
...
Napisał(a)
No właśnie w środku były troche mokre/surowe, ale myślałem że tak ma być
Następne zrobie trochę cieńsze ...i z bakaliami
Następne zrobie trochę cieńsze ...i z bakaliami
...
Napisał(a)
Aaa jakie dobre ; ) :D
DObry przepis naprawde, nastepnym razem dodam białeczko i ciekawe jak będąwtedy smakowały ; P
DObry przepis naprawde, nastepnym razem dodam białeczko i ciekawe jak będąwtedy smakowały ; P
Śpieszmy sie robić mase,tak szybko odchodzi... ; (
...
Napisał(a)
Powiedzcie mi czy te 700 kalorii to ma te 6-7 batoników czy tylko 1 ? Bo ja jestem amatorem takich batoników ;D
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Mosto_/_Redukcja_pods._str_19__start_masy_str_29_-t1010286.html
...
Napisał(a)
Mosto chyba nie trudno się domyślić, że 700kcal przypada na całość czyli ok 6 batoników
Vide Cui Fide
...
Napisał(a)
BadBoy wiesz co, zrobiłem je i prawie wyszły. Wychodzi mi to samo co na 1 i 2 zdjęciu, ale na 3 twoje płatki poklejone są czymś, tworzc masę, a u mnie mimo robienia wszystkiego zgodnie z przepisem tego nie ma dlatego po upieczeniu są one bardzo cienkie i rozsypują się - jakby brakowało 'kleju'.
Ty wstawiłeś je do piecyka w takiej formie jak na 3 fotce a u mnie bardziej przypominało to co na 2, czyli taka sucha masa. No i teraz niewiem co robię źle..
Sory ze tak zagmatwałem ale chciałem dokładnie opisać, a co do smaku to super, sog oczywiście poleciał
Ty wstawiłeś je do piecyka w takiej formie jak na 3 fotce a u mnie bardziej przypominało to co na 2, czyli taka sucha masa. No i teraz niewiem co robię źle..
Sory ze tak zagmatwałem ale chciałem dokładnie opisać, a co do smaku to super, sog oczywiście poleciał
"Hope deferred makes the heart sick
but a desire fulfilled is a tree of life"
...
Napisał(a)
"Mosto chyba nie trudno się domyślić, że 700kcal przypada na całość czyli ok 6 batoników " Ja chciałem się tylko upewnić ;]
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Mosto_/_Redukcja_pods._str_19__start_masy_str_29_-t1010286.html
...
Napisał(a)
dogzilla - masa przed upieczeniem batoników jest bardzo gęsta i klejąca. Taka konsystencja powstaje po dodaniu odżywki białkowej i miodu z których robi się ten "klej". Może czegoś nie dodałeś?
Vide Cui Fide
...
Napisał(a)
dzięki za szybką odpowiedź
dodałem więcej miodu jak mówisz i wyszło ok; pozdro.
dodałem więcej miodu jak mówisz i wyszło ok; pozdro.
"Hope deferred makes the heart sick
but a desire fulfilled is a tree of life"
...
Napisał(a)
Wilkie dzięki za przepis
Zostało mi mojej ostrowii też troche (nie chce mi się pier*olić z mieszaniem tego) zrobie sobie z tego batoniki
Zostało mi mojej ostrowii też troche (nie chce mi się pier*olić z mieszaniem tego) zrobie sobie z tego batoniki
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską.
Poprzedni temat
Zupa śniadaniowa wg. pięciu przemian.
Następny temat
Przystawka?
Polecane artykuły