Szacuny
19
Napisanych postów
4315
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26980
'Jogurt wymieszac z majonezem.Czosnek obrać i wycisnąc. Dodać sól, papryke,ketchup i troszke wody'
taki przepis znalazlem
a nie wystarczy tylko jogurt z majonezem wymieszać? dodałbym jeszcze soli,keczupu i troche wody
w sumie to sos czosnkowy wiec czosnek jakby podstawa
mi to narazie nawet suchy kurak smakuje
żadnej marynaty nie zrobilem, tylko posolilem, dodalem pieprzu juz na patelni i troche papryki czerwonej slodkiej i tyle.
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Ja do pizzy zawsze robię tak, parę ząbków czosnku lub ten z knora w kostakach, jogurt naturalny, jak nie ma to śmietanę ona zawsze w lodówce jest, łyżeczkę dwie majonezu i gotowe.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
19
Napisanych postów
4315
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26980
bylem w sklepie i chcialem oliwe z oliwek kupic
i tak patrze te ceny- najtaniej 27 zł za litr...
trochę przydużo, tak do 20zł max mógłbym dać
orientuje się ktoś ile w Lidlu kosztuje?
a, i jeszcze jedno.
przed snem 100g twarogu albo 200g serka wiejskiego, dlaczego wiejskiego dwa razy więcej (ktoś mi napisał, że 200g)
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Co do sera wiejskiego to:
Ser twarogowy chudy ~19.8 g białka
Serek wiejski ~12.3 g białka
Na 100 g produktu czyli 100 g twarogu w przyblizeniu 200 g wiejskiego
co do oliwy z oliwek to 0.75 w tesco po ok. 13 zeta chodziło, a lniany przez neta mi przyszedl podajże za 20 - 22 zeta za litr
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-03-02 20:27:19
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.