bo np. 100g ryzu i troche kuraka ciezko mi od razu zjesc, szczegolnie ten ryz
...
Napisał(a)
sa jakies sposoby zeby wiecej zjesc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hmmm... skoro są problemy to zjedz tyle ile możesz i powoli zwiększaj ilość pożywienia, np co tydzień, 10-20g więcej tego ryżu
Możesz spróbować Apetizer

Możesz spróbować Apetizer

...
Napisał(a)
Możesz zjeść tyle ryżu co zwykle i dorzucić Owsianki błyskawicznej np.rozmieszać ja z białkiem i wypić ja tak zawsze robię ;).
1
...
Napisał(a)
Możesz zjeść połowę tego a drugą połowę np. za godzinę.
Możesz spróbować również enzymów trawiennych np.
https://sklep.sfd.pl/Trec_Digest_Plus-opis3395.html
Podałem tylko pierwsze lepsze jakie znalazłem, jest tego trochę, w radiu nawet leciała reklama jakichś enzymów, jakiś tam Maciuś nie mógł jeść obiadu a teraz 3 porcję pochłania :)
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-03-01 11:50:28
Możesz spróbować również enzymów trawiennych np.
https://sklep.sfd.pl/Trec_Digest_Plus-opis3395.html
Podałem tylko pierwsze lepsze jakie znalazłem, jest tego trochę, w radiu nawet leciała reklama jakichś enzymów, jakiś tam Maciuś nie mógł jeść obiadu a teraz 3 porcję pochłania :)
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-03-01 11:50:28
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
kiedyś miałem zwiększony apetyt po dibencozide megabola..
jesli masz problem z tym ryżem to moze go zmixuj i wypij?
jesli masz problem z tym ryżem to moze go zmixuj i wypij?
...
Napisał(a)
podbijać kalorie tłuszczami
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
już nie będę zakładał kolejnego tematu, zapytam tu:
1. jaką oliwę kupić? taką w miare dobrą, na co zwrócić uwage? dzisiaj bylem w sklepie i byla extra virgin- taka wystarczy?
2. czy moge ugotowac na raz pół kilo piersi i zostawic na 2/3dni czy lepiej codziennie gotowac?
3. moge zamiast twarogu na noc serek wiejski?
1. jaką oliwę kupić? taką w miare dobrą, na co zwrócić uwage? dzisiaj bylem w sklepie i byla extra virgin- taka wystarczy?
2. czy moge ugotowac na raz pół kilo piersi i zostawic na 2/3dni czy lepiej codziennie gotowac?
3. moge zamiast twarogu na noc serek wiejski?
...
Napisał(a)
Ad.1 Obojętnie, szczerze to ja nawet nie wiem jaką mam w domu. Ale dokup olej lniany i dodawaj po łyżeczce do ryżu :)
Ad.2 Nie gotuj piersi w wodzie, lecz na parze, albo zrób na patelni teflonowej. Spokojnie posolone i usmażone piersi wytrzymają 3dni w lodówce (jak masz lodówkę z poziomami chłodzenia to daj tam gdzie najchłodniej i już :) )
Ad.3 Jak najbardziej, ok 150-200g możesz wcinać =)
Zmieniony przez - Szrank w dniu 2010-03-01 13:46:02
Ad.2 Nie gotuj piersi w wodzie, lecz na parze, albo zrób na patelni teflonowej. Spokojnie posolone i usmażone piersi wytrzymają 3dni w lodówce (jak masz lodówkę z poziomami chłodzenia to daj tam gdzie najchłodniej i już :) )
Ad.3 Jak najbardziej, ok 150-200g możesz wcinać =)
Zmieniony przez - Szrank w dniu 2010-03-01 13:46:02
...
Napisał(a)
1 aby była z 1tłoczenia
2 of course w lodówce
3 możesz
2 of course w lodówce
3 możesz
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Extra virgin jest dobra ja kupuje w tesco 0,7 l za ok 12 - 14 zł nie pamiętam dokładnie, nie ma co przepłacać jak widzę nieraz 0,5 l za 20 parę złotych, piersi smażone jak i ryż przyrządzałem w poniedziałek i do piątku sobie leżały w lodówce. Jak nie możesz jeść suchego twarogu to możesz go zmieszać z jogurtem naturalnym, dodać warzywa. Do twarogu czy serka wiejskiego też możesz wypić kieliszek oleju lnianego/z oliwek.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Dieta do oceny
Następny temat
Dieta redukcyjna na 1 dzień do oceny...
Polecane artykuły