dzięki za szybką odpowiedź. przyjąłem założenia, które zasugerowałeś dając gramaturę do przedstawionego przez Ciebie schematu planu żywieniowego na początku.
wyglądałoby to następująco:
I posiłek 8am:
- jaja kurze całe 3 szt (150g)
- orzechy włoskie (50g)
- pomidor (100g)
- tran w kaps. 1 szt.
II posiłek 11am:
- pierś kurczaka (200g)
- surówka (150g)
- olej lniany 1 łyżka
III posiłek 13.00:
- makrela wędzona (200g)
- brokuły (150g)
IV posiłek 16.00:
- pierś kurczaka (150g)
- kasza gryczana (100g)
V posiłek 19.00:
- polędwica wołowa (150g)
- ryż biały basmati (70g)
VI posiłek 21.00:
- serek wiejski standard (200g)
- pomidor (150g)
przy przekalkulowaniu za pomocą dziennika posiłków vitalmaxu dawida okrzyckiego, wyszło mi 2543kcal dziennie, 237g białka (3g/kgmc), 150g ww., reszta tłuszcze.
zważywszy na to, że chciałbym docelowo by fat spadł z obecnych 17,5% docelowo w pierwszej fazie do 15% zobaczyć najpierw jak organizm zareaguje na takie zbilansowane żywienie i nie sięgać po termogeniki? kiedyś chciałem wziąć lipo6 ale mnie trzęsło po pierwszej dawce testowej.
dziękuję za pomoc
<< potrzebujesz porady dot. reklamy i/lub marketingu? daj znać. pomogę >>