B=3,18g/kg=236g = 944kcal
T=2,05g/kg=152g = 1368kcal
W=1,6g/kg=123,5g = 494kcal
1. 6.00
Makrela w pomidorach 170g (B: 24, T: 29, W:11 )
Oliwa 15g
2. 9.00
Porcja WP 30g (B: 21, T: 11,5, W:4 )
Oliwa 10g
3. 10.40
Serek wiejski 200g (B: 24,5, T: 8,5, W:6,5 )
4. 11.40
Orzechy ziemne 30g (B: 7, T: 16, W:6 )
5. 12.35
Orzechy ziemne 70g (B: 23,8, T: 37,5, W:15 )
Szynka z kuraka 36g
6. 15.40 - PRZEDTRENINGOWY (B: 57,5, T: 18,5, W:40 )
Ryż biały 50g
Kurak 250g
Oliwa 15g
7. ~17.40 - I POTRENINGOWY
Porcja WP 30g (B: 21, T: 0,5, W:4 )
8. 19.20 - II POTRENINGOWY
Chleb razowy żytni 60g (B: 32,5, T: 22, W:31,5 )
Tuńczyk 135g
Ogórek 50g
Oliwa 20g
8. ~22.00 - OSTATNI
Serek wiejski 200g (B: 24,5, T: 8,5, W:6,5 )
B=236g
T=152g
W=123,5g
Na sniadanie 4 razy w tyg jem makrele, a 3 razy w tyg 3 jajka, pomidor i olwia. 2 miechy zcasu jadlem dzien w dzien po 3 jajka i stwierdzilem, ze tzreba troche odpuszczac. Pzdr
PRESES :D:D