Śniadanie: twaróg chudy 250 g, jogurt naturalny odtłuszczony, pomidor, seler naciowy
Drugie śniadanie: dwa jajka, pomidor, dwa twarożki wiejskie 3% tłuszczu
Obiad: warzywa, mięso lub ryba
Podwieczorek: sałatka oparta na warzywach, oliwy z olejek i twarożku lub tuńczyku
Kolacja: jakieś białko, czyli tuńczyk lub twarożek, warzywa
Do tego codziennie jeżdżę do pracy na rowerze. W dwie strony zajmuje to niecałą godzinę. Trzy razy w tygodniu siłownia. No i jak Waszym zdaniem to wygląda? Mam dużo do zrzucenia niestety. Ważę teraz 69 kg przy wzroście 164. Chciałabym zejść do 55 zdrowo trwale. Z góry dziękuję za ewentualną ocenę lub poradę.
Płeć: Kobieta
Wiek: 33
Waga: 69
Wzrost: 164
Obwód klatki: 99
Obwód ramienia: nie zmierzyłam
Obwód talii: 90
Obwód uda: 60
Obwód łydki: 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: aktywność średnia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: rower, siłownia
Odżywianie: Lubię nabiał, ryby, mięso raczej nie bardzo, muszę się zmuszać.
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: problemy z tarczycą, zażywam euthyrox
Preferowane formy aktywności fizycznej: ćwiczyć mogę codziennie popołudniami
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: meridia, czyli głodówka
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: myślałam o L-karnitynie
Stosowane wcześniej diety: głodówkowe