...
Napisał(a)
eee komu by sie chcialo tą sałatke z tunczyka w stylu greckim robic :O
...
Napisał(a)
A w czym problem? Czasami mamych ochote na cos innego a roboty z tym wiele nie ma.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Przecież tu nie zajmuje długo, a smak przynajmniej dobry. Zresztą to można np z dziewczyną zjeść i zawsze to ją zaskoczysz miło a sam dobrze zjesz.
Pozdr.
Pozdr.
...
Napisał(a)
A ja nie mam wręcz pojęcia, jak Wam udaje się zrobić takiego super placka okrągłego. Przecież jak wylewamy papkę na patelnie to spoko...zarumieni się dół, ale góra dalej jest płynna i jak się próbuje przewrócić łopatką, to wszystko wylewa się na patelnie z góry i najczęściej od tego, że ta góra jest ciężka, to placek się rozwala na kilka części.
...
Napisał(a)
Ja, mimo że nie mam teflonowej (sic), to daje jakoś rade ;] wystarczy po wylaniu "masy" przykryć przykrywką placek, wtedy cały raczej się grzeje, i nawet jak jest trochę "wody" na górze to i tak przewracam i wszystko wychodzi ładnie i apetycznie. a co najważniejsze smacznie i odżywczo.
p.s. ostatnio jadam tak :
smaze tunczyka z kukurydza,papryką,grzybami (etc), dodaje troszkę smietany (lub jogurtu natural) na zagęszczenie i potem wylewam na makaron swiderki. za***iste.
p.s. ostatnio jadam tak :
smaze tunczyka z kukurydza,papryką,grzybami (etc), dodaje troszkę smietany (lub jogurtu natural) na zagęszczenie i potem wylewam na makaron swiderki. za***iste.
...
Napisał(a)
Co do przewracania - jak już dół jest usmażony to zsuwasz placek z patelni na talerz, przykrywasz talerz patelnią i hop-siup odwracasz i już masz placek na drugiej stronie Pozdro.
...
Napisał(a)
Właśnie wcinam placek z 1 strony MF'a tylko ze dodałem jeszcze dwa małe banany ,mmmm dobre
...
Napisał(a)
To nie post,w którym trzeba się dzielić tym co się je w danej chwili. Znajdź odpowiedni
Ja wczoraj jadłem cyca pieczonego w zółtym serze, doprawionego "warzywkiem" knorra i przyprawą do kurczaka prymat. smaczne bałdzo. polać keczupem i można jeść. temp 170st., 18 minut.
Ja wczoraj jadłem cyca pieczonego w zółtym serze, doprawionego "warzywkiem" knorra i przyprawą do kurczaka prymat. smaczne bałdzo. polać keczupem i można jeść. temp 170st., 18 minut.
...
Napisał(a)
Nadziewane papryki w sosie pomidorowym: (przepis na ok 12 papryk)
4 piersi z kurczaka, 1 piers z indyka, 300gram ryzu (najlepiej brazowego) przecier pomidorowy, 3 jajka, 12 papryk
Z papryk wyciac zielona koncowke i wydrazyc pestki, cale mieso zmielic, ryz ugotowac do polowy. Do zmielonego miesa wbic 3 jajka, oraz wsypac ryz i wszystko wymieszac. Nalezy tym nafaszerowac papryki wrzucic je do wrzatku i gotowac okolo 20-30 minut na sam koniec gotowania dodac maly sloik przecieru pomidorowego. Ciezko podac BTW bo zalezy od tego ile to bedzie wazylo
4 piersi z kurczaka, 1 piers z indyka, 300gram ryzu (najlepiej brazowego) przecier pomidorowy, 3 jajka, 12 papryk
Z papryk wyciac zielona koncowke i wydrazyc pestki, cale mieso zmielic, ryz ugotowac do polowy. Do zmielonego miesa wbic 3 jajka, oraz wsypac ryz i wszystko wymieszac. Nalezy tym nafaszerowac papryki wrzucic je do wrzatku i gotowac okolo 20-30 minut na sam koniec gotowania dodac maly sloik przecieru pomidorowego. Ciezko podac BTW bo zalezy od tego ile to bedzie wazylo
Poprzedni temat
DLA Kogo Aerobik
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
Następny temat
ladny brzuszek...
Polecane artykuły