a ja osobiści chętnie bym sie zapoznał z uzasadnieniem pewnych twierdzeń- co do niekorzystnego wplywu niektórych witamin, magnezu, uzasadnienia lepszej biodostępności minerałow z zywności w stosunku do chelatów/zreszta i z zywności nie wszystko wchlania sie równie dobrze/.
także można by sie zastanowic dlacego formy gorzej wchłanialne mogą byc bardziej szkodliwe skoro sa mniej przyswajalne...
ciekawe kto to własciwie zinterportuje...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater