Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
Domer nie mówiąc o innych rybach które tam sprzedają (bynajmniej u mnie) nie wiem dlaczego te babki które tam pracują nie powyrzucają tego i ile to musi tam leżeć żeby się doczekało tego stanu. Miecha i ryb tam nie kupuje bo mnie odraża.
Szacuny
19
Napisanych postów
999
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
13912
z tego co widziałem to wartości pangi podają bardzo różne od 2 g tłuszczu do 8 g. Pierwszy raz widzę ze 10 . . . ale może . . . swoją drogą nie ma się co przejmować tłuszczem z ryby, wręcz przeciwnie jest bardzo potrzebny do zdrowej diety.
Zmieniony przez - coolkill w dniu 2008-03-01 18:23:02
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6285
Napisanych postów
76119
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755319
Panga czerwona moze miec tyle tluszczu. Nie jest najlepszej jakosc i latwo ja poznac po ciemnym, czerwonym pionowym pasku przelatujacym przez filet. Kolor ryby tez jest kremowy. Ogolnie nie jest ona najlepszej jakosci. Stara sie szukac pagne biala, ktora ma male ilosci tluszczu i jest duzo lepsza w smaku.
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
czerwona gorsza fakt, ale ją idzie od razu poznać, ale nie spotkałem jeszcze żeby w opakowaniach sprzedawali czerwone (zawsze raczej luzem po carrefourach sprzedają niektóre aż takie zeschłe) także masz pewnie białą albo zrobili mieszańca