SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DOBRE PARÓWKI - na bica.. :)

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4273

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
znacie jakieśparówki drobiowe, które mają małą zawartość tłuszczu? lubięje bardzo, ale dośćtłuste są..
kiełbasa drobiowa też mi smakuje, ale na 20g białka ma też20g tłuszczu
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
ani kiełbasy ani parówek na zdrowych dietach nie polecamy , chude parówki ??? pierś z kurczaka/indyka

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2860 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41203
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3809 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41709
są chude parówki ale swojskie ,robione na zamówienie u znajomego rzeznika te sklepowe to ochydztwo ( ale i tak je jem czasami - takie zboczenie )

Zmieniony przez - Zdenek_SB w dniu 2007-04-02 18:23:24

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 280 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10967
Kroisz piers z kurczaka w takie parówy i masz :D, a tak na serio to dobrych parówek chyba nie ma w sklepach bo zazwyczaj robione są z nie najlepszego mięsa ( nie powiem jakiego bo nie chcę ci obrzydzac :D). Jedyny wybór to kiełbasa z jakiejś małej czy prywatnej- przydomowej masarni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3809 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41709
bo zazwyczaj robione są z nie najlepszego mięsa
zmielone wymiona i kogucie grzebienie cięzko nazwać mięsem

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ale jakie to smaczne :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3809 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41709
nie zaprzecze

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a te różne dla dzieci? MORLINKI? JEDYNKI czy jakośtak - pakowane jak jakieś BATONY!! za moich czasów to się jadło PRINE POLO.. a teraz szamają "kogucie grzebienie z wymionami"..

w KIFie był artykuł, w którym dr Fort pisał, o tym, ze parówki to w dużej mierze mąka w tłuszczu.. - czyste węgle (mąka) z tłuszczem (zwierzęcym).. dlatego zgłębiam temat..
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Grupy krwi

Następny temat

Aeroby na rowerze stacjonarnym - wątpliwości

WHEY premium