SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JAK PRZYGOTOWAC PIERS Z KURCZAKA

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 29991

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 318
Mam Pytanie jak ja mam przygotowac Piers z kurczaka? Usmazyc? na oleju ? na tluszczu? prosze o najlepsze rady. z góry dzieki :)

NiEcIeRpIę JaK WąŻ PiErDzI i ZgRzYtA ZęBaMi...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 6889 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 100566
teraz robie to hardcorowo

gotuje curry posypuje i żuje

kiedyś rpzezucie takiej porcji zajmowało nawet do pół godziny teraz z 5 minut i niema

kwestia przyzwyczajenia i braku czasu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 1451 Wiek 5 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31117
najlepiej ugotować albo upiec w piecu może też być z grilla
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 2685 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 96609
Na smalcu, maśle lub oleju kokosowym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1977 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27200
Usmazyc? na oleju ? na tluszczu?
a czym jest olej?
od czasu do czasu mozna usmazyc,ale lepiej jesc pieczonego,duszonego,a w ogole najlepszy jest gotowany w warzywkach

www.pajacyk.pl
-----------------------------



----------------------------

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23575
Ja jestem za tym gotowanym w warzywkach, tylko sosu nie zagęszczać mąką!!
Marchewka, pietruszka, por to wszystko z ryżem i jest git

Barcelona forever!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 3579 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 43326
A ja sie przylacze do tematu i mam takie pytanie. Jak sie gotuje piers z kurczaka?? Moze ktos napisac lopatologicznie?? Bo ja tylko jajka umiem gotowac i zupki w proszku. I nie smiejcie sie, pisze powaznie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23575
Gotuj na taki średnim ogniu żeby to za mocno nie bulgotało i żeby warzywa się nie rozgotowały jeśli gotujesz pierś razem z nimi co do czasu to myślę że to widać i czuć.

Barcelona forever!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23575
Nie zapomnij dodać soli na taką małą pierś to wystarczy szczypta, a zresztą dojdzies do tego metodą prób i błędów, oby błedów było jak najmniej i warzywka to dodawaj tak pod koniec gotowania na pewno dasz radę.

Barcelona forever!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 2782 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15058
Skorzystać z wyszukiwarki, było milijon tematów o tym.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 152 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3447
ja smaze na teflonie i mi sie przypala i jest gites a dla ulatwienia zawsze mozna sobie kupic olej PAM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1314 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30947
To znaczy jak woda juz bedzie troche bulgotała to dodać warzywka czy od razu na poczatku wrzucic razem z kurczakiem do garnka ??
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Propozycje ciekawych artykułów, zmian.

Następny temat

Batony-help

WHEY premium