NiEcIeRpIę JaK WąŻ PiErDzI i ZgRzYtA ZęBaMi...
...
Napisał(a)
Mam Pytanie jak ja mam przygotowac Piers z kurczaka? Usmazyc? na oleju ? na tluszczu? prosze o najlepsze rady. z góry dzieki :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
teraz robie to hardcorowo
gotuje curry posypuje i żuje
kiedyś rpzezucie takiej porcji zajmowało nawet do pół godziny teraz z 5 minut i niema
kwestia przyzwyczajenia i braku czasu
gotuje curry posypuje i żuje
kiedyś rpzezucie takiej porcji zajmowało nawet do pół godziny teraz z 5 minut i niema
kwestia przyzwyczajenia i braku czasu
http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
...
Napisał(a)
najlepiej ugotować albo upiec w piecu może też być z grilla
MOJE FILMY: http://pl.youtube.com/user/jarot09
...
Napisał(a)
Usmazyc? na oleju ? na tluszczu?
a czym jest olej?
od czasu do czasu mozna usmazyc,ale lepiej jesc pieczonego,duszonego,a w ogole najlepszy jest gotowany w warzywkach
a czym jest olej?
od czasu do czasu mozna usmazyc,ale lepiej jesc pieczonego,duszonego,a w ogole najlepszy jest gotowany w warzywkach
www.pajacyk.pl
-----------------------------
----------------------------
...
Napisał(a)
Ja jestem za tym gotowanym w warzywkach, tylko sosu nie zagęszczać mąką!!
Marchewka, pietruszka, por to wszystko z ryżem i jest git
Marchewka, pietruszka, por to wszystko z ryżem i jest git
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
A ja sie przylacze do tematu i mam takie pytanie. Jak sie gotuje piers z kurczaka?? Moze ktos napisac lopatologicznie?? Bo ja tylko jajka umiem gotowac i zupki w proszku. I nie smiejcie sie, pisze powaznie.
...
Napisał(a)
Gotuj na taki średnim ogniu żeby to za mocno nie bulgotało i żeby warzywa się nie rozgotowały jeśli gotujesz pierś razem z nimi co do czasu to myślę że to widać i czuć.
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
Nie zapomnij dodać soli na taką małą pierś to wystarczy szczypta, a zresztą dojdzies do tego metodą prób i błędów, oby błedów było jak najmniej i warzywka to dodawaj tak pod koniec gotowania na pewno dasz radę.
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
ja smaze na teflonie i mi sie przypala i jest gites a dla ulatwienia zawsze mozna sobie kupic olej PAM
...
Napisał(a)
To znaczy jak woda juz bedzie troche bulgotała to dodać warzywka czy od razu na poczatku wrzucic razem z kurczakiem do garnka ??
Polecane artykuły