Szacuny
23
Napisanych postów
1564
Wiek
36 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11141
Dzięki, Domer SOG
Ale jak na moje sprytne oko z tego wynika że we frytkach jest 15% tłuszczy które wiadomo są tłuste jak cholera a gdzie tu jeszcze do 60%, czyli taki stan jest niemożliwy nawet w panierce. Co prawda Marek dał przykład na chudym mięsie ale myśle że nawet na tłustej świni takiego poziomu nie uzyskamy.
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
Szacuny
23
Napisanych postów
1564
Wiek
36 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11141
a ja dzisiaj czytałem coś tam że jeśli ktoś smarzy mięso to nasiąka on w 60% tłuszczem czy cuś takiego. Nie bardzo mi się chce w to wierzyć. Może mi to ktoś rozjaśnić?
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
Szacuny
23
Napisanych postów
1564
Wiek
36 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11141
domer ale ta liczba 60%!! ponoć to było w jakieś książce do biologi więc wątpie żeby tam było to aż tak dokładnie opisane. Jest wogóle jakakolwiek możliwość żeby to tak wyglądało?
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]