ok, bedzie mniej tluszczy
WLASNIE TO NIE BYLO JASNE DLATEGO PYTALEM, PRZY TAK NISKIEJ WARTOSCI KALORYCZNEJ ORGANIZM MYSLI OBECNIE ZE GLODUJESZ STAD KAZDE POWIEKSZENIE KALORII POSZLO NAJPRAWDOPODOBNIEJ W TK (NIESTETY)
NA SZCZESCIE TO TYLKO KILKA DNI, WIEC NAWET DOBRZE SIE STALO, ZE ZJADALS DUZO WIECEJ NIZ PRZEDTEM, MOZE UDA SIE SZUKAC ORGANIZM ZE JEDNAK NIE JEST TAK ZLE I JEDZENIA BEDZIE DOSC, ABY MOGL PRZYSPIESZYC METABOLIZM NA TYLE ABY SPALAC TK
WARTO OD CZASU DO CZASU 1 DZIEN W TYGODNIU ROBIC TAKIE EKSPERYMENTY Z POWIEKSZANIEM ILOSCI KALORII A MOZE NAWE TZW DNI LADOWANIA (POCZYTAJ O TYM W DZIALE) W TYM SAMYM CELU
ok, fajnie ze mi to wyjasniles, a juz sie balam ze zaczne znowu tyc
HMMM UWAZAJ JEDNAK JAKIEGO MAJONEZU UZYWASZ WIDIZALEM NAWET TAKI KTORY MIAL TYLKO 4-KILKA % TLUSZCZU W TO MIEJSCA ZAPEWNE DODOANO CUKROW - AFE
NIE JEST TO KRYPTOREKLAMA (NIC Z TEGO NIE MA )ALE MAJONEZ WINIAR MA PONAD 805 TLUSZCZU WIEC STOSUNKOWO MALO WW
zaczelam zwracac uwage na etykietki, jak nie opisane b/t/ww to nie kupie, "moj" majonez to kielecki, ww ma chyba ok 2, nie pamietam
SORRY, MOJE PRZEOCZENIE SADZILEM ZE NAPISALAS ZE SIE NIE POJAWILA
JEST WIEC OK (PATRZ UWAGI POWYZEJ), ZACZELAS SPALAC LUSZCZE, NA RAZIE RACZEJ Z JEDZENIA NIZ Z TK, ALE PRZY OBNIZENIU POZIOMU WPLYWAJACYCH TLYSZCZY ZACZNIESZ TEZ SPALAC WLASNY
i jeszcze cos - organizm zaczyna spalac - najpierw tluszcz z pozywienia potem z ciala, a co sie dzieje z bialkiem i ww?? sorry, moze to glupie ale z biologii bylam cienka
i - jaka jest zawartosc kaloryczna 1 g b/t/ww??
jeszcze raz dzieki za pomoc