...
Napisał(a)
Hmmm w sumie masz racje ale zawsze sie je jeszcze twaróg z "czymś" np. chleb pełnoziarnisty i dodaje sie jeszcze więcej białka w taki sposób. Ale masz w sumie racje że kostka wystarczy na raz. Dobra kompromis jest taki że "można kostkę dzielić ale nie trzeba " Hmmm... ja osobiście dziele i pół po wieczornym treningu jem, a pół na drugi obiad wszystko z chlebkiem pełno szamama
...
Napisał(a)
Oki
Ja obecnie jem bez niczego.
Kiedyś zjadałem kostkę w pracy, a teraz jem przed spaniem.
Ja obecnie jem bez niczego.
Kiedyś zjadałem kostkę w pracy, a teraz jem przed spaniem.
Pij wodę - woda daje siłę - napędza parowozy!
...
Napisał(a)
rozsada ilosc bialka w posilku to 50g ,a juz to ze bialko z sera to w 80% kazeina to juz mowi samo za siebie
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
...
Napisał(a)
Dobrą alternatywą jest "Serek wiejski" smaczy, poręczny i nie ma wstydu że wyciągniesz zwykłą kostke i zszamiesz na raz tylko elegancko łyżeczką Ja osobiście wkładam pół kostki serka chudego między dwie kromy chlebka pełnoziarnistego wkładam w kieszeń i... zawsze mam jak by co a to "jak by co" sie często zdaża że godzine mojego posiłku spędzam poza domem. Teraz mam wolne od studiów skończyłęm praktki (jako nauczyciel WFu) i moge sobie trzymać diete i godzinki co do minuty
Pozdro...
Pozdro...
...
Napisał(a)
nadmiar tłuszczu moze doprowadzic do zapalenia trzustki<ja tak miałem;/>
nie wiem jak jest z weglowodanami moze tez tak byc wkoncu 14 kilo geinera tez jakos wpłyneło na uszkodzenie jej<trzustki>
nie wiem jak jest z weglowodanami moze tez tak byc wkoncu 14 kilo geinera tez jakos wpłyneło na uszkodzenie jej<trzustki>
...
Napisał(a)
Wielkie dzięki dla kolegi co przepisał część arta. Bo ja np nie wiedziałem że siększość białka co ulega rozpadowi jest wykorzystywana z powrotem.
A co do sposobu na twarog. Kupujesz taką nasadkę co się do tyłka mikserowi podłącza. Taka śruba tnąca. I wsadzasz kostke w miske tako dość wysoką. Rozdrabniasz łyżko dodajesz mleka i cukru pudru. I miksujesz tą nasadką tylko nie może być za gęste to będziesz to**** wie ile miksował. Bo ta śruba tnąca przypomina tą z motorówki. Czyli zasysa sobie sama mieszanke którą ma ciąć i jak jest za gęsta to nie może zassać i kiepsko to idzie. Po zrobieniu ma to konsystencje serka waniliowego i odpowiednio dosłodzone wchodzi jak **** w cipe.
A co do sposobu na twarog. Kupujesz taką nasadkę co się do tyłka mikserowi podłącza. Taka śruba tnąca. I wsadzasz kostke w miske tako dość wysoką. Rozdrabniasz łyżko dodajesz mleka i cukru pudru. I miksujesz tą nasadką tylko nie może być za gęste to będziesz to**** wie ile miksował. Bo ta śruba tnąca przypomina tą z motorówki. Czyli zasysa sobie sama mieszanke którą ma ciąć i jak jest za gęsta to nie może zassać i kiepsko to idzie. Po zrobieniu ma to konsystencje serka waniliowego i odpowiednio dosłodzone wchodzi jak **** w cipe.
<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
...
Napisał(a)
Jestem takim troche amatorem diety.
Jem ok 350g chudego twarogu dziennie (ale nie na raz) - czy to nie za dużo? Czy "branie" bialka glownie z twarogu jest ok (na dluzszą mete), czy konieczne jest pewne urozmaicenie?
Z góry dziękuje.
Jem ok 350g chudego twarogu dziennie (ale nie na raz) - czy to nie za dużo? Czy "branie" bialka glownie z twarogu jest ok (na dluzszą mete), czy konieczne jest pewne urozmaicenie?
Z góry dziękuje.
Poprzedni temat
olej na noc???
Następny temat
Współczynnik oddechowy, kalorymetria pośrednia...
Polecane artykuły