W gruncie rzeczy jestem fajny ale w morde też potrafie dać
Fight Division Grudziądz Team
...
Napisał(a)
Ja mam wywalone na ostrowie, szamam CFM Vitala. I na razie go poszamam.
...
Napisał(a)
Fakt, cena to duży plus dla Ostrawii, ale osobiście wolę białka smakowe o dobrej rozpuszczalności, nie pieniące się. Chyba, że robić z niej "bulka" mieszając gainera z Ostrawią.
...
Napisał(a)
W temacie mieszania
najlepsza mixtura jaka mialem okazje wypic od kilku lat
to wczorajsza kolacja
30g isocool ultimate smak wisniowy plus 150g sera twarogowego plus 150g letniej wody ( mixowane w blenderze 2 min)
miód-cudo-malina
no i ten sklad jesli idzie o kolacje
najlepsza mixtura jaka mialem okazje wypic od kilku lat
to wczorajsza kolacja
30g isocool ultimate smak wisniowy plus 150g sera twarogowego plus 150g letniej wody ( mixowane w blenderze 2 min)
miód-cudo-malina
no i ten sklad jesli idzie o kolacje
...
Napisał(a)
a teraz pytanie z innej beczki nie mam miksera żeby ładnie białeczko rozpóścić więc znacie jakieś inne sposoby rozpuszczania ? ja np. musze mieszać około 5 minut łyżeczką żeby się ładnie rozpóściło czy można do nie co cieplejszej wody wsypywać białko ? bo chyba wtedy się szybciej rozpóści bo ja do zimnej daje ja jade od dłuższego czasu na serwatce i nienarzekam
...
Napisał(a)
do bulmastifa:
masz moze w domu ionto? jesli tak to moglbys mi powiedziec czy twarog z ionto z woda/mlekiem w mikserze bylby dobry?jadles takie cus?
dj:kup sobie szejker
masz moze w domu ionto? jesli tak to moglbys mi powiedziec czy twarog z ionto z woda/mlekiem w mikserze bylby dobry?jadles takie cus?
dj:kup sobie szejker
...
Napisał(a)
nie mam
ale mysle ze jak dodasz do sera dobry smak np wisnia, truskawka czy co ci tam smakuje to bedzie cudo
natomiast ja mieszam tylko z woda
z mlekiem pewnie bedzie lepsze
ale po co tyle laktozy na noc
ale mysle ze jak dodasz do sera dobry smak np wisnia, truskawka czy co ci tam smakuje to bedzie cudo
natomiast ja mieszam tylko z woda
z mlekiem pewnie bedzie lepsze
ale po co tyle laktozy na noc
Polecane artykuły