Kobieta, lat 36, nie puszysta, ale też nie drobna. Normalna budowa ciała, 168 cm, 66 kg. Problem: codziennie żarcie słodyczy, efektem czego jest brak wcięcia w talii no i boczki.
Rozpisałam sobie produkty ktore jestem w stanie jeść oraz plan żywieniowy (tam wiem że mono), również z produktów na których chce się skupić. Czy jest możliwość ułożenia, przez kogoś z większą wiedzą i doświadczeniem, rozpiski jaki zestaw jeść jakiego dnia, żeby jednego dnia kaloryczność nie była za duża, a drugiego za mała. Ale tylko na podstawie mojej rozpiski ?
Cel:
1. Unormowanie jedzenia - male kroczki zeby zacząc jeść coś normalnego niż slodycze, jak do tej pory.
2. Zrzucenie boczków.
Produkty: szpinak baby, rukola, seler naciowy, brokul, pomidory, salata zielona, losos swiezy, losos wedzony, brzuszki z lososia, krewetki, kielbaski parzone, ser cheddar, gouda, kozi, philadelphia, cottage wiejski. Dodatki: slonecznik luskany, oliwki czarne.
Plan żywieniowy (nie wszystkie produkty z listy POWYŻEJ, zawarłam ponizej w rozpisce żywieniowej, tak, wiem, dlatego można je dodać :)
NA ZIMNO
1. Rzodkiewka + serek cottage.
2. Losos wedzony + philadelphia.
3. Losos wedzony + rukola/salat mix slonecznik luskany
4. Pieczywo (zwykła bułka z ziarnami lub chleb typu słonecznikowy)+ pomidor.
5. Pasta: tunczyk+ jajko+ majonez + ogorek kiszony.
NA CIEPLO:
1. Losos gotowany/smazony+ brokul
2. Spaghetti+ oliwki+ szpinak baby
3. Krewetki smażone na maśle+ salat mix/roszponka
4. Filet w papirusie + seler naciowy z majonezem i orzechamk włoskimi.
Myślę że prośbą zawarta w poscie jest konkretna, dlatego również prosiłabym o konkretne odpowiedzi :)
Zmieniony przez - miau86 w dniu 2022-03-08 18:08:34
Zmieniony przez - miau86 w dniu 2022-03-08 18:13:03