Dodaje zrzut ekranu z przykładowego dnia. Tam gdzie jest pierś z kurczaka nieraz leci jakas pierś z indyka czy mięso z nogi z kury czy coś, a gdzie ryż to a to ziemniaki, a to makaron durum. Zamiast serka wiejskiego czy twarogu wlatuje jajecznica czy makrela jakaś. No i nieraz po treningu wleci więcej owoców i staram się jeść do każdego posiłku warzywa poza przedtreningowego(śniadanie) ze względu na formę shake'a. Z napojów to głownie woda, zielona herbata.
Trening to push/pull: 2x w tyg siłowo i 2x hipertrofia i dorzucam stopniowo aeroby po treningu(zaczynam od 15-20min narazie) i wieczorem jakiś dodatkowy spacer.
Zapotrzebowanie liczę około 2760(bez treningu aerobowego). Nieraz w dzień NT leci rower czy coś. Wychodze z założenia że lepiej z kaloryką nieschodzić jeszcze(niedawno robiłem reffeda) a dokładać stopniowo aktywności aż dojde do godziny aerobów po treningu i 2 dodadtkowych dni z treningiem funkcjonalnym/aerobowym
EDIT: Zapomnialem wpisywać godziny do pisłków: śniadanie 8:00, obiad(potreningowy) 13:00, Podwieczorek 16:00, Kolacja:20:00. Są to godziny +/- 40min
Zmieniony przez - gomez63 w dniu 2019-08-25 17:37:34
Cel: redukcja?
Płeć : mężczyzna
Wiek : 22
Waga : 93 - 70,7
Wzrost : 184
Obwód klatki : 100
Obwód ramienia : 33-34
Obwód talii : 78-79
Obwód uda : 52
Obwód łydki : 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : Wg kalkulatora BF potreningu = 11%, wg mnie ~13-14%(Dopiero kostka się odsłania powoli)
Aktywność w ciągu dnia : siłownia, spacery, aeroby w DNT nieraz
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 4x w tygodniu siłownia - PUSH/PULL - siła/hipertrofia, w DNT aero czasem wlatuje(z czasem dokładam)
Odżywianie : 2,5-3g B, 1,2g T, reszta W
Cel : redukcja rozłożona w czasie (lece juz od lutego)
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, basen, rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : myślę nad yohą
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak jw
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Zmieniony przez - gomez63 w dniu 2019-08-25 17:51:08