Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Może po prostu lubisz takie zapaszki hehe ja z tego co kojarzę jak miałem nag czyli gkutamine w wersji acetylowanej to też z jej zapachem jak i smakiem nie było kolorowo. No ale człowiek jest wtedy świadomy że wybiera suplement który ma za zadanie po prostu działać a nie produkt który ma rozpieszcza nasze kubki smakowe i stanowić pewien element smakowy naszej diety. Więc tutaj zazwyczaj celuje w wersję kapsulkowane suolelementow jak choćby msm który dla wielu jest zjadliwy a dla mnie po prostu nie. Nie lubię tego gorzkiego smaku i proszek u mnie wypada kiepsko
...
Napisał(a)
fslPotwierdzam - NAC śmierdzi strasznie
Otwórz tubę z B-komplex 50 firmy NOW. Ten supl dopiero zap*****la.
...
Napisał(a)
cysteina to aminokwas siarkowy, to ciężko, żeby nie śmierdziała. Każdy NAC, który miałem cuchnął okrutnie, normalne.
...
Napisał(a)
Teraz to wiem, jak różnią się prawdziwy NAC i jakaś podróbka nie wiadomo skąd. Dzięki za to)
...
Napisał(a)
Nie miałeś żadnej podróbki, dobrej jakości NAC nie śmierdzi. Śmierdzi zgniłym jajem jak się zacznie utleniać, czyli psuć.
...
Napisał(a)
Jak najbardziej śmierdzi. Jest odwrotnie. Świeży surowiec ma zapach jaj. Im dłużej kapsułki z surowcem będą leżały w opakowaniu, tym bardziej stracą ten zapach. Dlatego też firmy, które wypuszczają duże ilości surowca na rynek, jak np. NOW mają produkty bez zapachu. Z kolei inne firmy kupujące mało surowca, a częściej mają ten specyficzny zapach. Spróbuj zostawić np. NAC Allnutrition na rok i wtedy sprawdź zapach kapsułek. Powinien on być słabo lub w ogóle niewyczuwalny. Nie ma to wpływu na jakiść.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły