Szacuny
12018
Napisanych postów
24535
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
306691
Kupiłem z. Nac z Sfd w sensie producent. Wcześniej miałem now foods i było ok. Teraz przed snem pakujac sobie suple do pracy otworzyłem w. w. Nac i prawie zebrało się na pawia... Taki smród... Czy to normalne? Wcześniejsze tak nie smierdzialy. Data ważności jest ok
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Jak najbardziej śmierdzi. Jest odwrotnie. Świeży surowiec ma zapach jaj. Im dłużej kapsułki z surowcem będą leżały w opakowaniu, tym bardziej stracą ten zapach. Dlatego też firmy, które wypuszczają duże ilości surowca na rynek, jak np. NOW mają produkty bez zapachu. Z kolei inne firmy kupujące mało surowca, a częściej mają ten specyficzny zapach. Spróbuj zostawić np. NAC Allnutrition na rok i wtedy sprawdź zapach kapsułek. Powinien on być słabo lub w ogóle niewyczuwalny. Nie ma to wpływu na jakiść.
Szacuny
12018
Napisanych postów
24535
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
306691
Napisałem do obsługi bo ogólnie z tą paczką to jaja były. Nie dość że jakiegoś czasu wysyłka idzie im bardzo mozolnie to jeszcze inpost pokazał klasę i karton był uszkodzon... Wszystko udokumentowane... Tylko co z tego jak to Paczkomat... Otworzylem7ten NAC to zapach gorszy od zepsutego jaja kurzego...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
mialem NAC z kilku firm i wszystkie smierdzialy szczynami, wszystko za sprawa procesu acetylacji, zauwacylem, ze wiele suplementow ktore maja forme acetylowana aminokwasow smierdza po prostu specyficznie, nie mowiac juz o smaku, chocby smak hmb czy smak bcaa bezsmakowego eaa tez nie rozpieszcza swoim smakiem, mniej intensywne sa produkty w kapsulkach bo jednak proszek jest zamkniety w szczelnych kapsach, za to produkty typowe w tabletkach juz nie maja takiej izolacji, jak kapsy i po prostu maja bardziej intensywna won