BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html
Want to be happy? Be grateful.
A wisi tak ok 2-4tyg.
Później w lodówce np.
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html
Want to be happy? Be grateful.
A jakiej soli użyłeś?
Moje wychodzą też dosyć słone no ale tak to jest z długo dojrzewającymi. Ale nie dominuje sól tylko dodatki ;)
Nom latem trzeba dodać parę procent na ubytki powstałe przez muchy :D
Zmieniony przez - krzyzu9218 w dniu 2017-02-11 21:21:06
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html
Spróbuj następnym razem z solą kamienna ;).
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html

A schab ze względu na swój rozmiar, czeka na swoją kolej ;p
Zmieniony przez - krzyzu9218 w dniu 2017-04-23 16:14:24
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html