SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Agnieszka w kuchni - czyli coś z niczego ; )

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 147626

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Marcin Bo zupy zawsze po korek nalewam Uwielbiam!


1. Wątróbka z cebulką i ziemniaczkami
2. Po treningowy deser z truskawkami, jogurtem i wheyem




1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
1. Omlet z kawałkami avokado



2. Słynne babeczki z mozzarellą i ketchypem <3



3. Deser po treningowy z kaszy jaglanej, banana i wheya











Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2016-12-03 21:48:22
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
1. Babeczki z mozzarellą







2. Pstrąg z ziemniakami i fasolką szparagową






3. Ziemniaki, ogórek, kapusta pekińska i kurczak na klarowanym





Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2016-12-03 21:52:41
2

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Z nadmiaru cytryny to i chleb powstaje

Z racji, że pieczywa nie jadam, a czasem bym chciała To stworzyłam coś na wzór chleba, można zjeść z dżemem, nutellą z avokado, super też smakuje z jogurtem naturalnym i łyżeczką miodu, albo w mojej po treningowej wersji z rozgniecionym bananem, wheyem i odrobiną wody.

Bardzo smaczne



Przygotowanie:


Jajka rozbić i zblendować z mąką oraz proszkiem do pieczenia i stevią (można zastąpić innym słodzidłem). Gdy masa stanie się już jednolita (będzie bardzo gęsta) dolać powoli mleka. Tak, by wszystkie składniki się ładnie połączyły, a masa nie była za gęsta.
Do masy dodać skórkę z cytryny (u mnie z 2 cytryn) oraz białko (u mnie smak biała czekolada) i zblendować ponownie do połączenia się składników.
Całą masę włożyć do wcześniej wyłożonej papierem keksówki i zapiekać około 50min na 180 stopniach.
Po wyznaczonym czasie wyjąć keksówkę i całość ciasta oblać sokiem z 2 cytryn, poczekać, aż sok się wchłonie i cisto wystygnie.
Można pokroić i jeść Smacznego













1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94918 Napisanych postów 364911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670432
jak zawsze z pomysłem

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1362 Napisanych postów 3570 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 55653
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Powiem Wam,ze nie wierzyłam, ze wyjdzie :) ale jak doda się białka w prochu jest super :) polecam :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Omlety ..
.
1. Czekoladowy <3

2. Z migdałami <3

3. Z czekoladą i potartymi brazylijskimi <3












...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1362 Napisanych postów 3570 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 55653
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
melo15
Omletomania



A jak omletom nie odmówię

1. Z wiórkami kokosowymi, brazylijskimi orzechami i gorzką czekoladą 90%






2. Z masą sezamową

Sezam blendować, dodawać wolno mleczko kokosowe, opcjonalnie stevia/ ksylitol. Trzymać w lodówce












Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2016-12-09 20:51:27
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pełnoziarnista tarta śliwkowa bez cukru

Następny temat

Błyskawiczny lunch - czyli omlet na toście z ciabatty z porem i selerem

WHEY premium