W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Zapraszam do mojego dziennika :)
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Stefanski__Szwed_proboje_budowac_estetyczna_mase-t1128478.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
http://potreningu.pl/articles/914/dlaczego-dieta-powinna-byc-urozmaicona
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-10-22 08:26:46
Moderator działu Odżywianie
co do ryby i ryżu to nie jadłem nigdy ale przemyślałem i ciężko raczej byłoby więc wróciłem do poprzedniej wersji
dania są podane orientacyjnie, nie będę codziennie jadł tego samego, ryż na zmianę z innymi rżami i kaszami będzie, a mięso chude na jakieś inne chude, tak samo tłuste na inne tłuste i różne ryby :)
a co do smażenia na oleju kokosowym to póki co sobie to oszczędzę i zostawię oliwę bo cenowo wychodzi kosmicznie ten kokosowy
co to tym sądzicie?